MALAZGİRT Haber Girişi : 22 Mayıs 2023 17:08

Ziraat Odası Başkanına Başarı Plaketi Verildi

Ziraat Odası Başkanına Başarı Plaketi Verildi
​​​​​​​Malazgirt İlçesi Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, başarılı çalışmalarından dolayı Ziraat Odaları Genel Başkanı Ş.Şemsi Bayraktar tarafından başarı plaketi ile ödüllendirildi.
Ziraat Odası Başkanına Başarı Plaketi Verildi

Türkiye Ziraat Odaları Birliği 28. Olağan Genel Kurulu için Ankara’ya giden Muş Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Malazgirt çiftçisine verdiği emek ve desteklerden dolayı Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Ş. Şemsi Bayraktar tarafından başarı plaketi ile ödüllendirildi.

Ziraat Odaları Birliği Genel Başkan Şemsi Bayraktar tarafından Muş çiftçisine maddi ve manevi katkılarından dolayı başarı plaketi alan Başkan Kılıç Muş ilinin adeta gururu oldu.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği 28. Olağan Genel Kurulu için Ankara’ya giden Muş Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç,” Sayın Genel başkanıma çok teşekkür ediyorum. Şansıma verdiği başarı plaketi bizleri onurlandırdı. Bu başarı plaketini tüm Muşlu çiftçilerimiz adına aldım. 28. Olağan Genel Kurulumuzda yeniden Başkan seçilen Genel Başkanımız Sayın Ş.Şemsi Bayraktar’a şahsim ve Muş çiftçisi adına başarılar dilerim. Bizlere verdikleri başarı plaketinden dolayı Sayın Genel başkamıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Malazgirt çiftçisine minnettarım bu plaketi Malazgirt çiftçisinin adına alıyor ve onları armağan ediyorum. ”dedi.

Resmi İlanlar