MUŞ Haber Girişi : 16 Kasım 2023 13:52

Ziraat Katılım Muş’ta şubesini açtı

Ziraat Katılım Muş’ta şubesini açtı
Ziraat Katılım Türkiye’deki ağını genişletiyor. Ziraat Katılım Muş’taki ilk şubesini açtı.

ALPARSLAN DİYARI- Ziraat Katılım Muş Şubesi düzenlenen törenle açıldı. İstasyon Caddesi Atatürk Bulvarında Muşlulara hizmet vermeye başlayan Ziraat Katılımın açılış törenine Muş Valisi Avni Çakır, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mehmet Kasım Ermiş, Muş Emniyet Müdürü Serkan Karaman, Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Yatırım alanındaki gelişmelerin ve ilerlemelerin finansal desteği de beraberinde getirdiğini ifade eden Muş Valisi Avni Çakır şunları kaydetti: “Ziraat Katılım da devletimizin milli kuruluşu, sanayinin, ticaretin, ekonominin, tarımın her türlü ihtiyacında vatandaşımızın her zaman yanındadır. İnşallah sahip olduğumu genç nüfus potansiyelini iyi eğitirsek, nitelendirirsek bu konudaki en büyük gücümüz olduğunun da farkındayız. Bu alanda ciddi atılımlar bekliyoruz. Muş bugün dünden daha güzel, inşallah yarın bugünden çok daha güzel olacak, çok daha gelişmiş olacak. Vatandaşımızın, devletimizin, bölgemizin gelişmesinde öncelik olan yatırımcıyı destekleyici kuruluşlara ihtiyaç var. ciddi bir açığı doldurmuş olacaksınız.”

 

Belediye Başkanı Feyat Asya ise, eksiklik addettikleri her noktada vücut bulan hizmetleri, yatırımları ve teşvikleri çok önemsediklerini vurgulayarak, “Şehrimizde bir eksiklik olarak gördüğümüz Ziraat Katılım şubesinin açılışının yapılmasından duyduğum memnuniyetle herkese teşekkür ediyorum. Tarım ve hayvancılık şehri olan Muş’umuzda Ziraat Katılım şubesinin ilimizin tarımına, hayvancılığına, ziraatına katma değer kazandıracağı inancıyla şubemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir “Türkiye’nin ilk kamu bankası olarak kamu finans sektöründe önemli işler yapıyoruz. Sektörün büyümesine ve Ziraat Katılım olarak Türkiye’de bizimle birlikte çalışan bütün ailemizin büyümesi için mücadelemizi sürdürüyoruz. Eksik kaldığımız illerde şubelerimizin olmadığı illerde şubelerimizi açmaya devam ediyoruz. Muş’ta şube olarak vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. İnşallah hep birlikte güzel çalışmalara imza atmak nasip olur” İfadesini kullandı

 

 

 

184’üncü şubeyi Muş’ta açtıklarını söyleyen Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir, şöyle konuştu: “İnşallah bu hizmeti, katılım finans hizmetini, Muşlu vatandaşlarımıza, hemşehrilerimize ulaştırmaya gayret sarf edeceğiz. Kamunun bir katılım bankası olarak bu vazifeyi üstlendik ve bu alandaki gelişmeye öncülük etmeye çalışıyoruz. İnşallah Muş ilimize de gerek ticari, gerekse tarımsal anlamda çok daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz.”

 


Yapılan konuşmaların ardından Ziraat Katılım Muş Şubesinin açılışı yapıldı.

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

 

 

Resmi İlanlar