SPOR Haber Girişi : 07 Eylül 2024 10:18

Zal Rüstem Yamaç’tan şampiyonluk mesajı: Her şey ilimiz her şey Muş spor için!

Zal Rüstem Yamaç’tan şampiyonluk mesajı: Her şey ilimiz her şey Muş spor için!
Muş Spor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve iş insanı Zal Rüstem Yamaç, 2024-2025 sezonunun ilk resmi karşılaşması olan Kahramanmaraş maçı öncesi, kulübe ve taraftara destek çağrısında bulundu.

ALPARSLAN DİYARI–Yamaç, Muş Spor’un bu sezonki hedeflerinin büyük olduğunu vurgulayarak, şampiyonluk parolasıyla sezona hazırlandıklarını belirtti.

 

MUŞ SPOR’UN İLK SINAVI: KAHRAMANMARAŞ MAÇI ÖNCESİ DESTEK ÇAĞRISI

 

Muş Spor camiası, Kahramanmaraş Spor ile oynanacak olan sezonun ilk resmi maçı öncesinde büyük bir heyecan yaşıyor. Yönetim Kurulu Üyesi Zal Rüstem Yamaç, taraftarları ve tüm spor kamuoyunu desteğe davet ederek şunları söyledi:

 

"Sezonun ilk resmi maçında, Kahramanmaraş Spor ile bugün kendi sahamızda, değerli taraftarlarımızın önünde buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. 2024-2025 sezonunun tüm kulüplerimize hayırlı olmasını diliyor, dostluk, kardeşlik ve Fair Play ilkeleri doğrultusunda geçecek bir sezon temenni ediyorum."

 

“BU SEZON ŞAMPİYONLUK İÇİN OMUZ OMUZA!”

 

Zal Rüstem Yamaç, yeni sezon hazırlıklarını ve hedeflerini anlattığı mesajında, takımın şampiyonluk hedefine odaklandığını ifade etti. Yamaç, Başkan Fatih Cengiz liderliğinde yapılan transfer süreçleri ve sezon hazırlıklarının başarılı bir şekilde tamamlandığını vurgulayarak, bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

"Yeni sezona, Muş Spor camiası olarak yenilenen yönetimimiz, tutkulu taraftarlarımız ve Muş sevdalısı tüm paydaşlarımızla büyük bir heyecan ve birlik ruhuyla hazırlandık. Dualarımız, sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak ve Muş Spor'u layık olduğu yerlere taşımaktır," dedi.

 

YAMAÇ’TAN TARAFTARA MESAJ: “HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ!”

 

Yamaç, Muş Spor taraftarına da seslenerek, sezon boyunca takıma destek olmanın önemine dikkat çekti. Taraftarların her zaman takımın arkasında olduğunu belirten Yamaç, bu birlikteliğin şampiyonluk yolunda en büyük güçleri olduğunu ifade etti.

 

"Hep birlikte omuz omuza vererek, bu sezonu en güzel şekilde tamamlayacağımıza inancımız tamdır. Muş Spor camiası olarak başarıya odaklandık ve hep birlikte bu hedefe ulaşacağız," diyerek, taraftara güven verdi.

 

MUŞ SPOR, SEZONU AÇIYOR

 

Muş Spor, bugün Kahramanmaraş Spor ile kendi sahasında sezonun ilk maçına çıkacak. Taraftarlar şimdiden büyük bir heyecanla takımlarını desteklemek için hazırlıklarını sürdürüyor. Sezonun ilk maçı, Muş Spor’un bu yılki hedeflerine ulaşma yolundaki ilk adım olacak.

 

HABER SEVDA BALKAYA

 

Resmi İlanlar