MUŞ Haber Girişi : 31 Aralık 2023 16:49

 YRP Muş Belediye Başkan A. Adayı Süne’den haber merkezimize ziyaret

 YRP Muş Belediye Başkan A. Adayı Süne’den haber merkezimize ziyaret
2024 Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik heyecan artarken, YRP'nden Muş Belediye Başkanlığı için A. Adayı olan Tekstil Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı Süne, şehrin dört bir yanındaki esnafı ziyaret ederek destek arayışını sürdürüyor.

ALPARSLAN DİYARI- Yeniden Refah Partisi (YRP) Muş Belediye Başkan Aday Adayı Aziz Süne www.alparslandiyari.com’un haber merkezini ziyaret etti. Yazı İşleri Müdürü Emrullah Özbey ile bir süre sohbet eden Süne, çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

 

 

 


Muş’ta çalınmadık kapı bırakmayan Süne, Muşluların samimi ve olumlu tepkileriyle karşılaşıyor. Her ziyaretinde vatandaşlarla yakından ilgilenen Süne, "Yıllardır Muş ve Türkiye’nin çeşitli illerinde inşaat işleri ile uğraşıyorum. Hem kamu yatırımları hem de özel yatırımlar koşunda çok deneyimliyim. Muş ve Muş’un sorunlarını da yakından biliyorum” dedi. 

 

 

 

 

 

Süne, "Milli görüş ruhuyla çıktığımız bu yolda vatanıma hizmet etmekten gurur duyarım. Ülkeme milli görüş çatısı altında hizmet etmek bizim için onurdur. Muşumuzun sorunlarını çözmek ve vatandaşlarımızın refahını artırmak için her zaman çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

Muşluların gönlünde taht kuran Süne, ziyaretlerinde şehrin sorunlarına duyarlılığını ortaya koyarak, halkın beklentilerini anlamaya çalışıyor. Esnafın sorunlarına da kulak veren Süne, seçilmesi durumunda şehre olumlu değişiklikler getirmeyi hedefliyor.

 

 

 

Yerel seçimlere kadar sürecek olan kampanya sürecinde Tekstil Mühendisi Aziz Süne, esnaf ziyaretleri ve şehir turu devam edecek gibi görünüyor. Muşlular, adaylarını yakından tanıma ve projelerini değerlendirme fırsatı bulurken, seçimlerin Muş için hayırlı olması dileğiyle süreci takip etmeye devam ediyor.

 

 

AZİZ SÜNE KİMDİR?

 


1982 Yılında Muş'ta doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Muşta tamamladı. 2006 yılında Kahramanmaraş Sütçü imam Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2009 yılına kadar tekstil sektöründe çeşitli departmanlarda yönetici olarak görev aldı. 2009 yılından sonra inşaat sektöründe kamu projelerinde yüklenici firma olarak. (alt yapı, üst yapı ve peyzaj) görev aldı. Aynı zamanda Muş merkezde konut sektöründe başarılı birçok projeye imza attı. Aziz Süne evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

 

 

Resmi İlanlar