GÜNDEM Haber Girişi : 20 Temmuz 2023 07:57

YKS sonuçları ÖSYM AİS ekranında açıklandı! (Üniversite sınav sonuçları) 2023 YKS sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır?

YKS sonuçları ÖSYM AİS ekranında açıklandı! (Üniversite sınav sonuçları) 2023 YKS sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır?
ÖSYM tarafından 17-18 Haziran'da gerçekleşen YKS sonuçları açıklandı.

 20 Temmuz Perşembe sabah saatlerinde üniversite sınav sonuçları açıklanırken tercih süreci tarihleri de duyuruldu.


ÖSYM Başkanı Ersoy, 2023-YKS tercih işlemlerinin 27 Temmuz-8 Ağustos tarihlerinde yapılacağını açıkladı.

Üniversite sınav sonucunu öğrenmek isteyenler ÖSYM ekranına yoğunluk kazandırdı. Peki 2023 YKS sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? İşte YKS sonuç sorgulama ekranı ve son dakika bilgiler…


YKS sonuçları için heyecan dolu bekleyiş sona erdi. 3 oturum halinde tamamlanan YKS sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından adayların tercih maratonu başlayacak. Sınavın ardından geçen süre sonrası beklentilerini arttıran adayların gözü ÖSYM'den yapılan "YKS sonuçları açıklandı" duyurusu geldi.

TYT-AYT oturumlarını ayrı ayrı değerlendirecek olan ÖSYM sınav sonuçlarını AİS ekranı üzerinden erişime açtı. Peki, YKS sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? İşte, YKS 2023 sınav sonuç tarihi ve konuyla ilgili ayrıntılar…


YKS sonuçları ÖSYM AİS ekranında son dakika açıklandı! Üniversite sınav sonuçları 2023 YKS sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır?


YKS SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

 

Resmi İlanlar