MALAZGİRT Haber Girişi : 06 Aralık 2023 13:53

Yıllardır partisinin her kademesinde görev alan Malazgirtli o isim HEDEP’ten aday adayı oldu

Yıllardır partisinin her kademesinde görev alan Malazgirtli o isim HEDEP’ten aday adayı oldu
Malazgirt’te yıllardır partisinin her kademesinde görev alan iş insanı Maksut Kayretli, HEDEP’ten Malazgirt Belediyesi’ne aday adayı oldu.

ALPARSLAN DİYARI- 2024 yılının Mart ayında yapılacak mahalli idareler seçimine 5 ay kala Malazgirt Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Kayretli, YSK'nın seçim takvimini açıklamasının ardından HEDEP Muş İl Binasına giderek resmi başvuruda bulundu.

 

HEDEP’ten Malazgirt Belediye Başkanlığı aday adayı olan Maksut Kayretli, yıllardır partisinin her kademesinde görev alması ile biliniyor.

 

Başvuru sonrasında alparslandiyarı.com sitesini arayarak, bir açıklama yapan Kayretli, şu ifadeleri kullandı: “Bugün 5 ay önce başlattığımız sürecin resmi olarak nihayete erdiği gün oldu. Partimiz HEDEP Malazgirt Belediye Eşbaşkanlığı aday adaylığı başvurumuzu Muş il binasında sorumlu komisyonumuza yaptık.

 

Eğer ki halkımızdan, delegelerimizden, partililerimizden teveccüh görürsek bu yolculuğu başarılı bir şekilde geriye gidişi inşallah sona erdireceğiz.

 

Fakat sonuç her ne olursa olsun ben durduğum yerde durmaya partimizi güçlendirmeye, ilçem için, önermeye, talep etmeye devam edeceğim. İlçemiz için en hayırlısını en iyisini diliyorum.”

 

 

“Bu ilçe için kendimi borçlu hissediyorum”

 

Kayretli,"Ben bu kent için kendimi borçlu hissediyorum. Belediyenin yönetilmesi için yeterince tecrübe ve fikre sahip olduğumu düşünüyorum.

 

Malazgirt sevdalısıyım. Ben de adaylığımı açıkladım. Ben kendimi yıllardır hep partime yakın hissediyorum ve HDP’den adaylığımı değerlendirmesini istiyorum.

Malazgirt’te oturan, Malazgirt’in sorunlarını bilen bu konuda tecrübesi olan insan, Malazgirt’te daha iyi iyi hizmeti sunacaktır. Kayyum için devlete imkan vermemek gerekiyor.”dedi.

 

HABER MERKEZİ

 

 

Resmi İlanlar