YAŞAM Haber Girişi : 11 Ekim 2023 18:30

Yiğithan Sofrası yenilendi! Kahvaltı için Van’a gitmenize gerek kalmadı!

Yiğithan Sofrası yenilendi! Kahvaltı için Van’a gitmenize gerek kalmadı!
Muşlu iş insani Fesih Yiğin tarafından İstanbul'da hizmet veren Yiğithan Sofrası yenilenen yeni konseptiyle sizlerle buluşuyor.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- Van kahvaltı salonu ve ocak başında müşterilere meşhur Van kahvaltı menüsü ve yöreye özgü hizmet sunacak.

 

İstanbul'da bir marka haline gelen 24 yıllık lezzet mekanı Yiğithan Sofrası yenilendi.

 

Atatürk Mahallesi Atakent 1. etap karşısı İkitelli Küçükçekmece'de 14 Ekim Cumartesi saat 13:00'de yeni konsepti ile hizmete giriyor.

 

Muşlu iş insanı Fesih Yiğin tarafından marka haline gelen 'Yiğithan Sofrası' Van kahvaltı kültürünü İstanbulluların damak zevkine sunuyor.

 

 

 

Yigithan Sofrası olarak İkitelli Küçükçekmece açacakları kahvaltı salonunun 7 gün 24 saat hizmet vereceğini belirten işletmeci Fesih Yiğin, “Bölgemizde kahvaltı menüsüyle meşhur Van kahvaltısını yıllar önce Yiğihan Sofrası markası ile 24 yıl önce İstanbul'a taşıdık. Bir marka haline gelen Yiğithan Sofrasını müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için baştan aşağı yeniledik. Tüm İstanbul halkımızı bu lezzeti yemekleri tatmaya Yiğithan Sofrasına davet ediyorum.” dedi.

 

YENİLENEN YÜZÜMÜZLE BÜYÜK AÇILIŞMIZA BEKLİYORUZ. BÜYÜK GÜN 14 EKİM CUMARTESİ SAAT 13:00

 

14 Ekim Cumartesi İkitelli Küçükçekmece'de açılış kokteyline bürokratlar,iş insanları  ve  çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

 

Muş'tan İstanbul'a 24 yıl önce Van Kahvaltısı Kültürünü taşıyan Fesih Yiğin, İstanbul'a kahvaltı sektöründe eksiklik gördüğü için yatırım yapmaya karar verdiğini belirtti.

 

24 yıldır İstanbul halkına Guiness Rekorlar Kitabına da giren Van Kahvaltı Kültürünü sunan Yiğithan Sofrası İstanbul'da sektöründe söz sahibi olmayi başardı.

 

KAHVALTI SEKTÖRÜNDE İDDİALI

 

İşletme Sahibi İş İnsanı Fesih Yiğin; ‘Güne güzel başlamak için Van kahvaltısı ideal bir seçenek. Meşhur Van kahvaltısı birbirinden bol çeşitleri ile haftanın her günü mükemmelleştiriyor. Otlu peynir, murtuğa, Van pidesi, cacık, lavaş, tahin pekmez, kavut, kaymak ve daha fazlasını içinde bulunduran bu kahvaltı tüm damaklara hitap ediyor. Guinness Rekorlar Kitabına bile girmiş bu kültüre doymak için ise illa Van'a gitmenize gerek yok. Van'ı ve kahvaltı kültürünü İstanbul'a taşıdık."dedi.

 

YİĞİTHAN SONRASI SADECE KAHVALTI DÜNYASI DEĞİL, YEMEK DÜNYASIDIR

 

İşletme Sahibi İş İnsanı Fesih Yiğin,” Yiğithan Soframızda sadece kahvaltı ürünleri yok, her türlü damak zevkine uygun yemekler var. Yiğithan Sofrasında en çok tercih edilen ürünlerimizden bazıları şunlardır; her türlü pide ve lahmacun çeşitleri, her türlü kebap çeşitleri, en çok tercih edilen karışık kebabımızın içinde Tavuk kanat, tavuk şiş, kuzu şiş, patlıcanlı kebap, Adana kebap, fındık lahmacun, fındık pide, yoğurt. Bulgur pilavı, közlenmiş domates, közlenmiş biber, sumaklı soğan, yeşillik, çiğ köfte var. Her saat bulabileceğiz 8 çeşit çorba çeşidimiz mevcut bunlardan bazıları Kelle Paça Çorbası, Mercimek Çorbası, Şırdan Çorbası, Dil Paça Çorbası, Damar Tuzlama gibi daha birçok çorba çeşidi de menümüzde mevcut. Kavurma çeşitleri, dürüm çeşitlerimiz mevcut. Yani Yiğithan Sonrası sadece kahvaltı dünyası değil yemek dünyası.”dedi.

 

Yigithan Sofrası mükemmel lezzetleriyle ve güler yüzlü personeliyle 7/24 İstanbul halkının hizmetinde olmaya devam ediyor.

 

Evlere işyerine paket servislerininde olacağı işletmede kredi kartı da geçerli olacaktır.

 

Haber: İlhan Güvenir

Resmi İlanlar