GÜNDEM Haber Girişi : 12 Kasım 2023 04:30

Yetkililer uyarılarını yapmıştı: Çatılar uçtu, yollar göle döndü

Yetkililer uyarılarını yapmıştı: Çatılar uçtu, yollar göle döndü
İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, özellikle Avrupa yakasında su baskınlarına neden oldu. 

ALPARSLAN DİYARI-Sele neden olan sağanak yağış kent genelinde trafik yoğunluğuna da yol açtı. Yağış nedeniyle yollar göle dönerken çatılar uçtu. Trafikte seyir halinde giden bir otomobilin üzerine de ağaç düştü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu yayınlarken, İstanbul için de 'tedbirinizi alın' uyarıları yapılıyor...


Gaziosmapaşa'da etkili olan sağanak yağışın ardından pazar yerini su bastı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul'da sağanak yağış başladı.
Gaziosmanpaşa'da etkili olan sağanak yağmurun ardından Yenimahalle'de yollar göle dönerken Cumartesi Pazarını su bastı. Bazı pazar esnafının ise brandalar çökmemesi için elleriyle brandaları tuttuğu da görüldü.

 

Ataköy'de şiddetli rüzgarın etkisiyle orta refüjdeki ağaç yoldan geçen otomobilin üstüne devrildi. Olay sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

İstanbul Valiliği gün içerisinde öğleden sonra şiddetli yağış ve rüzgar uyarısında bulunmuştu. Öğlen saat 14.30 sıralarında sağanak yağış ve şiddetli rüzgar kent genelinde etkisini göstermeye başladı. Öte yandan, öğle saatlerinden itibaren başlayan sağanak yağışın gün içerisinde kent genelinde etkili olması bekleniyor.
 

 

HABER MERKEZİ

Resmi İlanlar