SPOR Haber Girişi : 05 Temmuz 2024 09:12

Yerli Jose Mourinho Muşspor'un Teknik Direktörü oldu

Yerli Jose Mourinho Muşspor'un Teknik Direktörü oldu
Muş futbolunun gelmiş geçmiş en kariyerli isimlerinden biri olan Samet Yiğit, Muş Spor'un yeni teknik direktörü olarak göreve başladı.

 

ALPARSLAN DİYARI-Milli takımlarda kaptanlık yapmış, Süper Lig takımlarında forma giymiş ve Muş Spor'un 3. Lig'e çıktığı dönemde takımın başında yer almış olan Samet Yiğit, futbol camiasında "Yerli Jose Mourinho" lakabıyla tanınıyor.

 

EFSANE BAŞKAN FATİH CENGİZ'DEN VEFA ÖRNEĞİ

 

Muş futboluna uzun yıllar hizmet etmiş ve 20 yıllık 3. Lig hasretine son vermiş olan Samet Yiğit'in teknik direktörlüğe getirilmesi, eski başkan Nevzat Kaya'nın istifasının ardından kulüp başkanlığına getirilen Fatih Cengiz'in vefakâr bir adımı olarak değerlendiriliyor. Cengiz, Yiğit'in emeklerini unutmayarak yeni sezon öncesinde onunla anlaşma sağladı. Bu gelişme, Muş'ta spor severler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

 

SAMET YİĞİT'İN KARİYERİ

 

Samet Yiğit, Muş futbolunun efsanevi isimlerinden biri olarak anılıyor. Milli takımlarda kaptanlık yapmış olan Yiğit, Süper Lig takımlarında da başarılı bir kariyere sahip. Muş Spor'un 3. Lig'e yükseldiği dönemde takımın başında olan Yiğit, bu başarısıyla şehrin spor tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

 

MUŞ'TA BÜYÜK SEVİNÇ

 

Samet Yiğit'in yeniden Muş Spor'un başına geçmesi, şehirde büyük bir heyecan yarattı. Spor severler, Yiğit'in teknik direktörlük koltuğuna oturmasını coşkuyla karşıladı. Muş Spor taraftarları, yeni sezonda takımın başarılı olacağına ve Yiğit'in liderliğinde büyük başarılar elde edeceğine inanıyor.

 

FATİH CENGİZ'İN AÇIKLAMALARI

 

Kulüp Başkanı Fatih Cengiz, yaptığı açıklamada, "Samet Yiğit, Muş futbolu için bir efsanedir. Onun bilgi ve tecrübesine her zaman ihtiyaç duyduk. Yeni sezonda da onunla birlikte çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yiğit'in liderliğinde Muş Spor'un büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz," dedi.

 

SAMET YİĞİT'İN HEDEFLERİ

 

Yeni göreviyle ilgili konuşan Samet Yiğit ise, "Muş Spor benim için her zaman özel bir yere sahip oldu. Takımıma ve şehrime hizmet etmekten büyük gurur duyuyorum. Yeni sezonda takımımızı en iyi şekilde hazırlayarak başarılı sonuçlar elde edeceğiz. Taraftarlarımızın desteğiyle birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum," ifadelerini kullandı.

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar