MUŞ Haber Girişi : 16 Eylül 2023 08:50

Yeniden Refah Partisi Muş'ta seçim startını verdi: Yola çıktığımız adayların arkasında duracağız

Yeniden Refah Partisi Muş'ta seçim startını verdi: Yola çıktığımız adayların arkasında duracağız
Yeniden Refah Partisi Muş İl Sorumlusu Yusuf Aktaş, Muş İl Başkanı Kerem Şen öncülüğünde yerel seçimlerin yaklaşmasıyla harekete geçti.

ALPARSLAN DİYARI- Yeniden Refah Partisi Muş İl Sorumlusu Yusuf Aktaş, Muş İl Başkanı Kerem Şen öncülüğünde yerel seçimlerin yaklaşmasıyla harekete geçti. Yeniden Refah Partisi Muş il teşkilatı Parti'ye üyeleri ile bir araya gelerek toplantı yapan heyet Muş’ta iddialı olduklarını belirtti.

 

 

 

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

 

Teşkilat binasında yapılan toplantıda açıklamalarda bulunan Muş İl Sorumlusu Yusuf Aktaş, Muş'a il sorumlusu olarak atanması ile duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Milli Görüş'ün Kalelerinden birçok kez Erbakan Hocamızın övgülerine Mazhar olmuş ve değer verdiği Muş ilimize sorumlu olarak atanmamdan ve böyle genç dinamik bir il başkanı ve gayretli teşkilatı ile çalışmak onur verici. Önümüzdeki yerel seçimler için Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde özelde Muş'ta genelde tüm illerimizde var gücümüzle çalışmaya devam edip gücümüze güç katacağız inşallah.” dedi.

 

 

 

 

“KENDİ BAYRAĞIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

 

Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Kerem Şen ise “Önümüzde yerel seçimler var. Yeniden Refah olarak Türkiye'nin bütün illerinde ve Muş’ta seçime Allah'ın izniyle Yeniden Refah logosuyla ve kendi adayımızla girmeye kararlıyız. Yeniden Refah Partisi, AK Parti'nin ya da başka bir partinin adaylarını desteklemek için kurulmuş bir siyasi parti değildir. Tabii ki önceliğimiz kendi bayrağımıza sahip çıkmak, kendi adaylarımızla yola çıkmak ve yola çıktığımız adayların arkasında harfiyen ve mütemadiyen durmaktır." diye konuştu.

 

Haber: Emrullah Özbey

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar