MUŞ Haber Girişi : 30 Aralık 2023 16:19

Yeniden Refah Partisi Muş’ta kendi adayı ile seçime gidecek!

Yeniden Refah Partisi Muş’ta kendi adayı ile seçime gidecek!
Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Kerem Şen, yerel seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada "Seçimlere Yeniden Refah Partisi olarak kendi adaylarımızla katılacağız" dedi.

ALPARSLAN DİYARI- Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Kerem Şen, 31 Mart 2024 yılında yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde İl, İlçe ve belde belediye başkanları, belediye meclisi üyesi, il genel meclisi adaylarımız olacak. Bugünden itibaren kollarımızı sıvayarak insanlarımıza milli görüşü, adil düzeni, 54. Hükümet döneminde uygulanan ekonomi sistemlerini anlatmakla mükellefiz. Vatandaşlarımı tek tek gezerek üye yapacağız ve oy isteyeceğiz. Muş’u Millî Görüş belediyeciliği ile hak ettiği yere gelecek” diye konuştu. 

 

 

 

 

 

Parti olarak kaliteli muhalefetin nasıl olabileceğini, çözüm önerileri üretilmesini, insanların önüne çözüm reçeteleriyle çıkılması gerektiğini anlatmaya gayret ettiklerini ifade eden Şen, “İktidarın alternatifi olması gereken muhalefet, girdiği her seçimden kayıpla, yenilgiyle çıkıyor. Karşı taraftaki Millet İttifakı'nın ortaklarına ve açıklamalarına baktığımız zaman gördüğümüz nedir? Hala birbirlerini suçluyorlar. Niye kaybettiklerinin sebebi olarak birbirlerinin yaptığı hataları anlatıyorlar. Bu iktidar, bu muhalefet olduğu sürece yoluna devam eder. Muhalefetin kalitesizliği iktidarın da doğru şeyler yapmasına mani oluyor. Biz Yeniden Refah Partisi olarak muhalefete yeni bir ses, yeni bir nefes ve anlayış kazandırıyoruz" şeklinde konuştu. 

 

 


Muş’ta seçime Yeniden Refah Partisi olarak aday çıkaracaklarını ve kazanmak için gece gündüz çalışacaklarını söyleyen Şen, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

 

 


"Hep birlikte zamanımızı, emeğimizi ve mesaimizi bu yola koymazsak kurduğumuz hayaller hayalden ibaret kalır. Ama hayallerimizi hayata geçirmek için gayret edersek hayaller zafere dönüşür. Bu yola hep birlikte baş koymamız lazım. Yerel seçim sürecinde, vatandaşlara milli görüş belediyeciliğini, adil düzey milli görüş ekonomi sistemini, tasarrufu ve adaletli yönetimi, ranta değil halka çalışan sistemi anlatarak kazanmak, öne çıkmak mecburiyetiyiz. Seçimlere Yeniden Refah Partisi kendi adaylarımızla katılacağız. Bu seçimde Muş belediye başkanlığı, İlçe ve belde belediye başkanlığı, belediye meclisi üyesi, il genel meclisi adaylarımız olacak. Her birinde en iyilerimizi öne çıkarmalıyız."

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

Resmi İlanlar