MUŞ Haber Girişi : 07 Şubat 2024 15:47

Yeniden Refah Partisi Muş’ta kandil için simit dağıttı 

Yeniden Refah Partisi Muş’ta kandil için simit dağıttı 
Muş Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları başkanlığı tarafından Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlara Kandil Simit’i ikramında bulundu.

ALPARSLAN DİYARI- Yeniden Refah Partisi Muş Kadın Kolları başkanlığı İstasyon Caddesi Atatürk bulvarında Kadın Kolları Başkanı Zeynep Zümra Yarçin ve yönetim kurulu üyeleri vatandaşlara kandil Simit’i dağıttı.

 

 

 

 


Kadın Kolları Başkanı Zeynep Zümra Yarçin yaptığı açıklamada kandillerin önemine değindi.

 

 

 

 


İstasyon Caddesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Kadın Kolları Başkanı Zeynep Zümra Yarçin, hem vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu hem de tüm İslam Âleminin Miraç Kandil’ini kutladı. Bugünün ayrıca 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin de yıl dönümünü olduğunu belirten Yarçin, “Muşlu hemşerilerimiz başta olmak üzere, Tüm İslam Âleminin Miraç Kandil’ini bir kez daha kutluyor, hayırlı kandiller diliyoruz. Bugünler birlik, beraberlik günleri, bir arada olma günleri. Ve bugün 1 yıl önce yaşadığımız 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin de yıl dönümü. Depremin acısı tüm Türkiye gibi Muşluların yüreğinde derin bir sızı. Ve bu deprem nedeniyle hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza sabırlar diliyoruz” dedi.

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar