MALAZGİRT Haber Girişi : 26 Nisan 2023 12:30

Yeniden Refah Partisi Muş Milletvekili Adayları Malazgirt’te projelerini anlattı(VİDEO HABER)

Yeniden Refah Partisi Muş Milletvekili Adayları Malazgirt’te projelerini anlattı(VİDEO HABER)
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Kerem Şen ve Milletvekili adayları, Malazgirt ilçesinde gelerek esnaflar ile bayramlaşarak projelerini anlattılar.

Büyük bir konvoy ile ilçeye gelen İl Başkanı Kerem Şen, Milletvekili Adayları Hakkı Bulut, Cemalettin Özden, İrfan Çelik, il teşkilat üyeleri ile Malazgirt ilçesine geldiler.

İl Başkanı ve Milletvekili adayları Organize sanayi bölgesinde İlçe Başkanı Bayram kartal ve çok sayıda partililer tarafından karşılandılar.

 Konvoy ile ilçe merkezine gelen Milletvekili adaylarının ilk durağı Yeniden Refah Partisi Malazgirt ilçe Teşkilat binası oldu. Teşkilat binasında kısa bir toplantı yapan vekiller daha sonra ilçe merkezinde Malazgirt halkı ve esnaflar ile bayramlaşarak projelerini anlatılar.

Esnaf ziyaretlerinden sonra Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın’ı makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Cengiz Altın tarafından karşılanan milletvekili adayları projelerini başkan Altın’a anlatılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altın, Allah Erbakan hocamıza rahmet eylesin, mekânı cennet olsun dedi.

Başkan Şen ve Milletvekillerinin son durağı ise Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram Oldu. Kaymakam Göksu Bayram ziyaretleri sonrasında, Başkan Şen ve Milletvekili adayları ilçedeki esnafının yoğun ilgisinden dolayı ilçeden memnun ayrıldılar.

Resmi İlanlar