MALAZGİRT Haber Girişi : 15 Ekim 2022 17:39

Yeniden Refah Partisi Malazgirt İlçesinde Esnaf Ziyareti Yaptı

Yeniden Refah Partisi Malazgirt İlçesinde Esnaf Ziyareti Yaptı
Yeniden Refah Partisi Malazgirt İlçesinde Esnaf Ziyareti Yaptı

Yeniden Refah Partisi Malazgirt İlçesinde Esnaf Ziyareti Yaptı

Malazgirt Yeniden Refah Partisi 2. Olağan kongresi sonra esnaf ziyareti yapıldı.

Yeniden Refah Partisi 2. Olağan kongresine Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Ar-Ge Başkan Yardımcısı Sadık Çat, Gençlik Kolları Bölge Başkanı Mustafa Dursunoğlu, Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Kerem Şen, Yeniden Refah Partisi Malazgirt İlçe Başkanı Bayram Kartal, Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı Üyeleri, Malazgirt Yeniden Refah Partisi Delegeleri ve üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tek aday ile gidilen kongrede İlçe Başkanı Bayram Kartal delegelerin tüm oylarını alarak güven tazeledi.

Kongre sonrası Yeniden Refah Partisi MKYK Üyemiz ve Ar-Ge Başkan Yardımcısı Sadık Çat ve beraberindeki heyetin ilçede esnaf ve halk ile buluştu.

Malazgirt ilçesinde genç, yaşlı herkesin sevgiyle karşıladığı Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Ar-Ge Başkan Yardımcısı Sadık Çat ve beraberindeki heyetin yaptığı esnaf ziyaretinde, esnafın istek, beklenti ve sorunlarını dinleyerek çözümün belli olduğunu dile getirdi.

MKYK üyesi Çat esnaf ve vatandaşa Genel Başkanları Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını iletti.

MKYK üyesi Çat esnaflar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. “Yeniden Refah Partisi olarak zamsız, vergisiz, borçsuz, faizsiz yeni bir yönetim anlayışıyla tek başına seçimlere katılmaya, büyük bir başarı ile en üst seviyeye çıkabilecek güce ve potansiyele sahip bir partiyiz. Biz mevcut iktidar gitsin de ne olursa olsun değil, milletin sorunları çözülsün de kim çözerse çözsün’ anlayışıyla siyaset yapıyoruz.”dedi.

 

Resmi İlanlar