MUŞ Haber Girişi : 28 Ağustos 2023 13:24

Yeniden Refah Partili Sezgin: Adil düzen siyaseti için yola çıktık

Yeniden Refah Partili Sezgin: Adil düzen siyaseti için yola çıktık
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin, “Güçten yana değil haktan yana olan, sömürü değil adil ve hakça paylaşımdan yana olan bu siyaset adil düzen siyasetidir” dedi.

ALPARSLAN DİYARI- Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanlığı Ağustos Ayı İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya, Gençlikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin, Genel Merkez Mali İşler Başkan Yardımcısı ve Muş İl Sorumlusu Yusuf Aktaş ve teşkilat üyeleri katıldı.

 

 

“HAKÇA PAYLAŞIMDAN YANA OLAN BU SİYASET ADİL DÜZEN SİYASETİDİR”

 

Toplantıda konuşma yapan Gençlikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin, toplantıda “Güçten yana değil haktan yana olan, sömürü değil adil ve hakça paylaşımdan yana olan bu siyaset adil düzen siyasetidir” dedi. Sezgin sözlerine şöyle devam etti: “Adil düzen siyaseti Komşun açken sen tok yatamazsın siyasetidir. Ülkenin büyümesinden elde edilen nimetler halkın bütünü tarafından eşit bir şekilde paylaşılma siyasetidir. Güçten yana değil haktan yana olan, sömürü değil adil ve hakça paylaşımdan yana olan bu siyaset adil düzen siyasetidir. Bunun tatbikini de 11 aylık REFAHYOL Hükümetinde Erbakan Hocamız uygulamış ve milletimizin yüzü gülmüştür. Yine aynı ruh ve heyecanla inşallah önümüzdeki yerel seçimlerde gayret gösterip adil düzeni tekrar tesis edeceğiz.”

 

Haber: Metin Bozkurt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar