Yeni atanan emniyet müdürü Karaman’a gazetecilerden ziyaret

ALPARSLAN DİYARI- Muş’ta farklı kurumlarda görev yapan basın mensupları, Muş İl Emniyet Müdürü olarak atanan Serkan Karaman’a ziyarette bulundu. Muş Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Emrullah Özbey’in de katıldığı ziyarette, Karaman’a yeni görevinde başarılar dilendi. 

 

 

 

 

Basınla olan samimi sohbet ve ilgilerinden dolayı Muş İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman’a teşekkür edilmesinin ardından ziyaret son buldu.

 

MUŞ İL EMNİYET MÜDÜRÜ SERKAN KARAMAN KİMDİR?

 

1975 Yılında Amasya'da doğmuştur. 1997 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra sırasıyla;

1997 - 1998 yılları arasında Kırşehir Emniyet Müdürlüğünde Polis Merkezi Amirliği ve KOM Şube Müdürlüğü, 1999 - 2010 yılları arasında Ankara Emniyet Müdürlüğünde Mali Şube Müdürlüğü, Yabancılar Şube Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü, 2010 - 2014 yılları arasında Sivas Emniyet Müdürlüğünde Polis Evi Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü, Yıldızeli İlçe Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, 2014 - 2023 yılları arasında Ankara Emniyet Müdürlüğünde Narkotik Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü yapmış, Sonrasında Sincan, Etimesgut, Kazan ilçeleri ile Narkotik Şube Müdürlüğü ve Esenboğa Havalimanı Şube Müdürlüğünden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.  01.08.2023 tarih ve 2023/355 Karar sayılı Atama Kararı kapsamında Muş Emniyet Müdürü olarak göreve başlamıştır.

 

Haber: Kader Akçil

 

  • 1 / 1 Yeni atanan emniyet müdürü Karaman’a gazetecilerden ziyaret 0