MUŞ Haber Girişi : 15 Haziran 2023 18:31

Yazar Beyaz Çağlayan imza günü düzenledi

Yazar Beyaz Çağlayan imza günü düzenledi
Yazar Beyaz Çağlayan imza günü düzenledi

Yazar Beyaz Çağlayan düzenlediği imza gününde, bir hırsızlık vakası üzerinden felsefi tahlillere yer verdiği, Asil Hırsız İthaka Prensi kitabını imzaladı. Okurları ile söyleşi de gerçekleştiren Beyaz Çağlayan, kısa zaman önce yayınlanan bu ilk kitabına ilginin yoğun olduğunu dile getirdi.

 

Asil Hırsız İthaka Prensi kitabının yazarı Eğitimci Beyaz Çağlayan, okurlarıyla buluştu. Bir hırsızlık vakası üzerinden felsefi tahliller hikâyelerine yer verdiği Asil Hırsız İthaka Prensi kitabını Nisan ayı içinde yayınlayan Yazar Beyaz Çağlayan, Kültür mahallesi MKM Kitap Evi’nde düzenlediği söyleşi & imza gününde okurlarıyla bir araya geldi. Beyaz Çağlayan, çok sayıda akademisyen, öğretmen, yazar ve vatandaşların katıldığı imza programında ayrıca okurları ile tecrübelerini de paylaştı.

 

“BAŞARININ SIRRI: AZİMLE YILMADAN ÇALIŞMAKTIR”

 

Azmeden her kadının başarıya bir gün mutlaka ulaşacağını vurgulayan Yazar Beyaz Çağlayan, “Azimle yılmadan çalışmak başarının sırrı. Azmeden her kadın da başarıya bir gün mutlaka ulaşır. Ne iş yapmak isterseniz isteyin o işin çıraklığını yapın. Asla pes etmeyin ve o işin tüm inceliklerini öğrenerek yolunuza devam edin. İşte o zaman hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

 

Okurlarına kitabını imzalayan Yazar Beyaz Çağlayan, Nisan ayında yayınladığı eserine ilginin de yoğun olduğunu dile getirdi. Tüm yayınevlerinden kitabın temin edilebileceğini dile getiren Çağlayan, "Kitabımız çok hızlı ve güzel bir şekilde ortaya çıktı. Kitabımızın satışı online ve klaros yayınevinden temin edebilirsiniz. Ayrıca kitabevlerinden de temin edilebilir" şeklinde konuştu.

Resmi İlanlar