SPOR Haber Girişi : 25 Ağustos 2024 21:45

Yavuz İncedal: Muş’un müthiş bir taraftar kitlesi var

Yavuz İncedal: Muş’un müthiş bir taraftar kitlesi var
TFF 3. Lig'de yeni sezon öncesi ikinci etap çalışmalarını Kocaeli Kartepe tesislerinde tamamlayan Muş Spor, üç günlük iznin ardından son hazırlıklarını yapmak üzere Muş’ta toplandı.

ALPARSLAN DİYARI- Kadrosunu büyük ölçüde yenileyen sarı-beyazlı takım, dış transferde yaklaşık 18 oyuncuyla anlaşarak lige iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Muş Spor, yeni sezona 2. Lig hedefiyle başlarken, 8 Eylül'de kendi sahasında Kahramanmaraş Spor ile ilk maçına çıkacak.

 

Muş Spor’un mevcut durumu hakkında açıklamalarda bulunan teknik direktör Yavuz İncedal, Muş Spor taraftarlarının takımlarına olan bağlılığını vurguladı. İncedal, "Muş, yıllardır profesyonel liglerde etkili olmuş, geçmişte de şampiyonluklara oynayan bir kent. Müthiş ve bilinçli bir taraftar kitlesi var, takımını destekleyen bir yapı oluşturmuş. Bu kısa sürede bunu öğrendim. Bu, gerçekten çok güzel bir durum. Takımlarına ne kadar düşkün olduklarını ve başarılı olmalarını ne kadar istediklerini görüyorum. Hep birlikte başarılı bir Muş Spor ortaya çıkarmak istiyoruz," dedi.

 

Muş Spor’un başında olmaktan büyük mutluluk ve keyif aldığını belirten İncedal, şunları ekledi: "Muş Spor’da olmaktan ve Muş’a gelmekten son derece memnunum. Her zaman şunu söylerim; beni isteyen, benimle çalışmak isteyen her yere giderim. Öncelikle beni buraya davet eden ve bu takıma layık gören başkanımız Fatih Cengiz’e teşekkür ederim. Muş, yıllardır profesyonel liglerde etkili olan, geçmişte şampiyonluklara oynayan bir kent. Müthiş ve bilinçli bir taraftar kitlesi var; bunu kısa sürede öğrendim. 3. Lig'de başarılı bir dönem geçirmek ve yükselmek istiyoruz. Bu süreçte ben de bu başarının bir parçası olmak istiyorum. Çok deneyimli ve kendini kanıtlamış bir oyuncu grubumuz var. Transfer edilen ve mevcut kadroda geçen yıldan kalan kaliteli oyuncularımızla güzel bir kadro oluşturacağız ve lige gireceğiz."

 

İncedal, takım, taraftar, yönetim ve medyanın bütünleşmesinin önemine de değindi: "Grubumuz çok çetin bir grup, sert bir grup. En az 5-6 takım başarı hedefiyle kurulmuş. Biz de onlardan biriyiz. Başarı üzerine kuruluyoruz. Güzel bir sezon olmasını diliyorum ve güzel maçlar olacağını düşünüyorum. Taraftara ayrı bir parantez açmak istiyorum; gerçekten takımı destekleyen, takıma güç veren ve takımın başarılı olmasını isteyen bir karakterleri var. Bizde de bu karakter var. Teknik heyet, yönetim ve futbolcu grubu olarak, sabır ve istikrarla bu bütünleşmeyi sağlarsak başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Şu anda görüyorum ki, çok heyecanlı maçları bekleyen bir taraftar kitlesi var. Bu, gerçekten çok güzel bir durum. Takımlarına ne kadar düşkün olduklarını ve başarılı olmalarını ne kadar istediklerini görüyorum. İnşallah bu çalışmalardan sonra ilk maçımızı içeride Kahramanmaraş Spor ile oynayacağız ve bu maçı lehimize çevirmek istiyoruz. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Takımıma ve oyuncularıma güveniyorum, bu potansiyelimiz var. Sonuçta başarılı bir Muş Spor ortaya çıkarmak istiyoruz."

 

HABER SEVDA BALKAYA

 

Resmi İlanlar