SPOR Haber Girişi : 19 Ağustos 2024 08:40

Yavuz İncedal’dan Muşspor taraftarlarına mesaj: Güçlenerek dönüyoruz

Yavuz İncedal’dan Muşspor taraftarlarına mesaj: Güçlenerek dönüyoruz
Muşspor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Kocaeli Kartepe'de süren hazırlık kampı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ALPARSLAN DİYARI – Teknik Direktör Yavuz İncedal, futbolcuların kamp performansından oldukça memnun olduğunu ve Muş'a güçlenerek döneceklerini belirtti.

 

Kocaeli'deki 10 günlük kamp sürecini başarıyla tamamlayan Muşspor’da moraller yüksek. Takımın teknik direktörü İncedal, Muş’taki taraftarlara seslenerek, "Bu çocukları destekleyin. Hep birlikte güzel işler yapacağız," mesajını iletti.

 

 

İncedal, kamp sürecine dair şu açıklamaları yaptı: "İlk etapta Muş’ta başladığımız kampın ardından Kocaeli'deki kampımıza geçtik. Fiziksel ve mental yüklemelerle takımın uyumunu artırdık. Hazırlık maçlarımızda futbolcularımızın performansını denedik ve her geçen gün daha güçlü hale geldik. Muş'a dönüşümüzde taraftarımızı memnun etmek için güçlenmiş bir takım olarak sahada olacağız."

 

 

Takımın Kahramanmaraş maçı öncesi son hazırlıklarına odaklanacağını belirten İncedal, Muşspor taraftarlarına umut dolu mesajlar verirken, kulüp başkanı Fatih Cengiz ve yönetim kuruluna da sağladıkları imkanlar için teşekkür etti. "Bu çocuklarla büyük başarılara imza atacağız," diyen İncedal, şampiyonluk hedefiyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

 

HABER: SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar