SPOR Haber Girişi : 05 Ağustos 2024 17:42

Yavuz İncedal Alparslandiyari.com’a konuştu: Her şeyin güzel olacağına inanıyorum!

Yavuz İncedal Alparslandiyari.com’a konuştu: Her şeyin güzel olacağına inanıyorum!
1984 Muş Spor’un teknik direktörü Yavuz İncedal, ön hazırlık döneminin sona erdiğini belirterek, ikinci hazırlık döneminde Kocaeli Kartepe’de 12 günlük bir kampa gireceklerini söyledi.

ALPARSLAN DİYARI- İncedal, Kocaeli Kartepe’de Muğla Spor, Balıkesir Spor ve Bergama Spor ile oynamayı planladıkları hazırlık maçlarının ardından Muş’a döneceklerini ifade etti. Takıma yeni katılan transferlerin yanı sıra geçen yılın başarılı kadrosunda yer alan futbolcularla lige bu yılda iddialı bir giriş yapmayı amaçlayan Muş Spor, ikinci hazırlık dönemi için Perşembe günü Kocaeli Kartepe Spor Tesisleri’nde toplanıyor.

 

 

 

Kariyerleri nam salmış, şampiyonlukların ve finallerin adamı olarak bilinen, ülkenin en kariyerli teknik direktörlerinden biri olan Yavuz İncedal, birlik, bütünlük ve güzel oluşumlar sayesinde başarının kaçınılmaz olduğuna dikkat çekti.

 

 

Şimdiye kadar çalıştığı bütün kulüplerde oluşturduğu disiplin ve başarı odaklı çalışmalarıyla Muş’ta da gelişi ayrı bir hava yaratan İncedal, takımın mevcut durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Gazetemiz Alparslan Diyar’ına yaptığı açıklamalarda hedeflerini net bir şekilde ortaya koyan İncedal, Muş Spor kamuoyuna ilişkin beklentilerin farkında olduklarını belirtti ve ön hazırlık, ilk etap ve ikinci kamp dönemine dair şu ifadelere yer verdi:

 

 

 

 

“Geçen yıldan kaliteli oyuncularımız bizimle. Yeni transferlerimiz de oldu. Rekabet ortamı oluşması bizim için önemli. Bunların yanı sıra belirli mevkilere yeni ve kaliteli oyuncu transferlerimiz oldu. Tüm ekip olarak ilk hazırlık dönemimiz sona erdi. İkinci hazırlık dönemimiz Kocaeli Kartepe’de olacak ve bu süreyi 12 günle sınırlandırdık. Burada oynayacağımız hazırlık maçları ile takımı daha iyi görme fırsatımız olacak. Muğla Spor, Balıkesir Spor ve Bergama Spor ile hazırlık maçlarımız olacak. Bu hazırlık maçlarımız bizim yolumuzu görmemizde ve taktiksel çalışmalarımızda önemli bir katkı sunacak. Kaliteli futbolcularımız var, her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Birlik, bütünlük ve güzel oluşumlar sayesinde başarının kaçınılmaz olduğuna inananlardanım. Hakkımızda hayırlısını diliyorum. Muş halkına ve Muşlu sporseverlere selam ve saygılarımı iletiyorum.”

 

 

Muş Spor Teknik Direktörü Yavuz İncedal’ın bu umut dolu açıklamaları, taraftarları ve tüm spor camiasını heyecanlandırdı. Muş Spor, yeni sezon için hazırlıklarını titizlikle sürdürmeye devam ediyor.

 

 

SEVDA BALKAYA
 

Resmi İlanlar