SPOR Haber Girişi : 13 Ağustos 2024 11:14

Yamaç: Muşspor’a destek olmayı tüm muşlular görev bilsin

Yamaç: Muşspor’a destek olmayı tüm muşlular görev bilsin
Muş Spor yönetim kurulu üyesi ve iş insanı Zal Rüstem Yamaç, Muşspor'a gönülden destek çağrısı yaptı.

ALPARSLAN DİYARI- Yamaç ailesinin etkin bir üyesi olarak iş dünyasında tanınan Zal Rüstem Yamaç, Muş Spor'un yeni yönetiminde yer alması Muş'ta ayrı bir sevinç havası yarattı.

 

Muş'ta yıllardır sayısız amatör lig takımına ve bedensel engellilere olan yardım ve desteklerinin yanı sıra  memleketine olan bağlılığı ve genç nesillere olan sevgisiyle tanınan Zal Rüstem Yamaç, Muşspor’un kendisi için paha biçilemez bir değerde olduğunu Muş gençliğine hizmet etmek için Muş spor yönetiminde yer aldığını söyledi.

 

 

 

Yeni sezon öncesi kulüp yönetimi, teknik ekip ve futbolculara başarılar dileyen Yamaç,  Muş’un sokaklarında ve caddelerinde kendilerine destek ifadelerini esirgemeyen tüm Muşlu sporseverlere de teşekkürlerini iletti.

 

Yamaç, önceki sezonun kulüp başkanı Nevzat Kaya'ya Muş'a ve Muşspor’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkürlerini sundu.

 

Kaya’nın izlerinin özel olduğunu belirten Yamaç, yeni başkan Fatih Cengiz ile Muşspor’un geleceği ve başarısı için yeni yönetimle birlikte canla başla çalışacaklarını ifade etti.

 

Gençlerimizin geleceği için Muşspor’un ne kadar önemli olduğunu bilen Yamaç, tüm Muşlulara seslenerek, hemşerilerimizin bu değerli kulübü her alanda desteklemesi gerektiğine dikkat çekti.

 

KOCAELİ KAMPI BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

 

Bugün Kocaeli Kartepe’de Muğla Spor ile ilk hazırlık maçına çıkacak olan Muşspor’a başarılar dileyen Yamaç, takımın kampının büyük önem taşıdığını belirtti.

 

Her şeyin istedikleri gibi gittiğini ve Kocaeli kampının ardından takımın Muş’a döneceğini belirten Yamaç, takım olarak önümüzdeki ay Muşlu sporseverlerle buluşacak olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Bu sezon üst lige yükselmek adına Fatih Cengiz başkanlığındaki yönetimin beklentilere cevap vereceğine inandığını belirten Yamaç, tüm Muşlu hemşerilerine ve sporseverlere selam ve sevgilerini iletti.

 

HABER METİN BOZKURT

Resmi İlanlar