MALAZGİRT Haber Girişi : 15 Eylül 2023 13:25

Yaklaşık 10 gündür hastanede yatıyordu! Malazgirt belediye başkanı Altın, taburcu oldu

Yaklaşık 10 gündür hastanede yatıyordu! Malazgirt belediye başkanı Altın, taburcu oldu
Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın’ın, geçirdiği ani rahatsızlıktan dolayı hastaneye kaldırıldığını ve tedavi sürecinin Ankara’da Özel bir sağlık Kliniğinde müşahede altında devam ettiğini duyurmuştu.

ALPARSLAN DİYARI-Başkan Cengiz Altın, bir hafta önce Ankara'da sabaha karşı saat 4 civarında kalp rahatsızlığı geçirmiş acilen Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi hastanesine kaldırılmıştı. Burada yapılan ilk müdahaleden sonra yine Ankara’da özel bir sağlık kliğinde tedavi adlına alınmıştı.

 

Başkan Altın’ın sağlığı hakkında yapılan açıklamada, tedavi sürecinin hızla ilerlenerek olumsuz herhangi bir durumun yaşanmadığı kaydedildi. Başkan Altın, tedavi sürecinin sona erdiğini söyleyerek taburcu olduğunu ve bundan sonra aylık kontroller ile tedaviye devam edilecektir dedi.

 

BAŞKAN ALTIN’DAN MALAZGİRT HALKINA TEŞEKKÜR

 

Başkan Cengiz Altın’a Ankara’da tedavi sürecinde refakat eden oğlu Kani Altın’ın yaptığı açıklamada, “Başkanımız şuan çok iyi. Kalbindeki rahatsızlıktan dolayı özel bir klinikte müşaade altına alınmış ve tedavisi bitmiştir. Başkanımızın tüm Malazgirt halkına gösterdikleri sevgiden ve dualarını hiçbir zaman eksik etmedikleri için teşekkür etti. 

 

 

Haber: İlhan Güvenir

 

 

Resmi İlanlar