MUŞ Haber Girişi : 15 Haziran 2023 13:54

Vekil Şimşek ve Başkan Kılıç’tan Müdür Gürdalı’ya teşekkür ziyareti

Vekil Şimşek ve Başkan Kılıç’tan Müdür Gürdalı’ya teşekkür ziyareti

Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve Muş Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Gürdalı’ya makamında ziyaret ederek, Malazgirt ilçesine kurulacak kalıcı Toprak Mahsulleri Ofisinden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

 

Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, AK Parti İl Başkanı Melik Emre, Muş Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Varto Ziraat Odası Başkanı Abdulbari Han ve Korkut Ziraat Odası Başkanı Mahsup Uslu ile birlikte Ankara’da bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Gürdalı makamında ziyaret ederek Malazgirt ilçesinde kalıcı olarak kurulacak Toprak Mahsuller Ofisinden dolayı teşekkür etiller.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Muş Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, ilçemizde kalıcı olarak kurulacak Toprak Mahsulleri Ofisinden dolayı emeği gecen herkese Malazgirt çiftçisi adına çok teşekkür ediyorum dedi.

 

Başkan Kılıç,”Girişimlerimiz sonucu TARMİSS Organize sanayi yan tarafında bulunan arsa üzerinde kalıcı olarak kurulacak Toprak Mahsulleri Ofisimiz ilçe halkımıza hayırlı olsun. Ofisin kalıcı olarak kurulması çalışmalarında büyük emekleri olan Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek’e, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Gürdalı’ya,  AK Parti Muş il başkanı Melik Emre’ye ve oda Başkanlarımıza Malazgirt çiftçilerimiz adına Teşekkür eder saygılar sunarım. Bugün Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, AK Parti İl Başkanı Melik Emre, Varto Ziraat Odası Başkanı Abdulbari Han ve Korkut Ziraat Odası Başkanı Mahsup Uslu ile birlikte Ankara’da bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Gürdalı makamında ziyaret ederek, Malazgirt çiftçisi adına teşekkürlerimizi ilettik. Ofisimiz ilçe halkımıza hayırlı olsun.”dedi.

 

 

Resmi İlanlar