MUŞ Haber Girişi : 21 Ağustos 2024 16:52

Vekil Şimşek’ten davet: 26 Ağustos’ta Malazgirt’te buluşalım

Vekil Şimşek’ten davet: 26 Ağustos’ta Malazgirt’te buluşalım
AK Parti Bulanık ve Malazgirt İlçe Teşkilatları'nın koordinesinde Malazgirt Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda 26 Ağustos Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

 

ALPARSLAN DİYARI-Toplantıya, Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, AK Parti İl Başkanı Melik Emre, Muş Meclis Üyesi Sait Yıldırım, önceki dönem Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, Bulanık Belediye Başkan Adayı Yakup Kaya, AK Parti Malazgirt İlçe Başkanı Kenan Deniz, AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi, belde belediye başkanları ve her iki ilçenin parti teşkilat üyeleri katıldı.

 

 

Toplantıda, Malazgirt Zaferi'nin yıldönümünde yapılacak etkinlikler ve bölgedeki çalışmalar değerlendirildi.

 

Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, konuşmasında tüm Türkiye'yi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı etkinliğe davet ederek, bu tarihi günün önemine vurgu yaptı.

 

 

Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, toplantıda yaptığı konuşmada, 26 Ağustos Malazgirt Zaferi'nin Türk tarihi için taşıdığı öneme dikkat çekerek, "Bu zafer, sadece Malazgirt'in değil, tüm milletimizin kaderini değiştiren bir dönüm noktasıdır. Anadolu'nun kapılarını milletimize açan bu büyük zaferin yıldönümünde, hep birlikte olmamız, birliğimizi ve beraberliğimizi bir kez daha pekiştirecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da teşrifleriyle gerçekleşecek bu anlamlı etkinliğe, sadece Muş'tan değil, Türkiye'nin dört bir yanından katılım bekliyoruz." dedi.

 

 

Toplantı, 26 Ağustos etkinliklerinin detaylı bir şekilde ele alınması ve birlik mesajlarının verilmesiyle sona erdi.

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar