YAŞAM Haber Girişi : 29 Eylül 2024 13:31

Vatandaşlar Muş'taki ATM arızalarından şikâyetçi

Vatandaşlar Muş'taki ATM arızalarından şikâyetçi
Muş'ta son zamanlarda birçok bankaya ait ATM'lerde yaşanan arızalar, vatandaşların tepkisini topluyor.

ALPARSLAN DİYARI- Muş İl merkezinde bulunan 30 ayrı noktadaki ATM'lerin sürekli arızalı olması, özellikle bankacılık işlemlerini halletmek isteyen vatandaşları zor durumda bırakıyor.

 

Şehir genelinde cadde cadde dolaşıp, kendi bankalarının ATM'lerinden işlem yapmak isteyen vatandaşlar, her iki ATM'den birinin arızalı olduğundan yakınıyor. Vatandaşlar, yıllardır bu tür sıkıntılarla karşı karşıya olduklarını belirterek, banka yetkililerine çağrıda bulundu. Arızalı ATM'ler nedeniyle günlük işlerini aksatan vatandaşlar, bu sorunun kalıcı olarak çözülmesi için yetkililerin daha düzenli ve sıkı denetim yapmaları gerektiğini ifade ediyor.

 

 

Bölge halkı, bankaların ATM bakım ve kontrol süreçlerini daha dikkatli ve titizlikle yapmaları gerektiğini vurgularken, sürekli aynı sorunlarla karşılaşmanın kendilerini bıktırdığını dile getirdi. Yetkililerin, ATM’lerin düzenli olarak kontrol edilmesini ve bakım süreçlerinin hızlandırılmasını talep eden vatandaşlar, bu durumun bir an önce çözülmesini bekliyor.

 

 

HABER TUNCAY ÇANGA

Resmi İlanlar