MUŞ Haber Girişi : 12 Temmuz 2024 09:23

Valilik açıkladı! Muş’un o köyü artık susuz kalmayacak

Valilik açıkladı! Muş’un o köyü artık susuz kalmayacak
Muş Valiliği, Akpınar Köyü sakinlerine müjdeli haberi duyurdu. Valiliğin sosyal medya platformu X hesabından yapılan açıklamada, "Akpınarlı Vatandaşlarımıza Hayırlı Olsun" denildi.

 

ALPARSLAN DİYARI-Muş İl Özel İdaresi ve Energo Pro işbirliği ile il merkezine bağlı Akpınar Köyü’nde başlatılan Güneş Enerjili İçme Suyu Tesisi çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

 

Yapılan açıklamada, "Muş İl Özel İdaremiz ve Energo Pro işbirliği ile ilimiz merkezine bağlı Akpınar Köyünde başlatılan Güneş Enerjili İçme Suyu Tesisi çalışmaları tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Akpınar köyü sakinlerimize hayırlı olsun," ifadeleri yer aldı.

 

 

Bu önemli proje sayesinde Akpınar Köyü sakinleri, artık temiz ve sürekli suya erişebilecek. Güneş enerjisi ile çalışan bu modern tesis, hem çevre dostu olması hem de sürdürülebilir enerji kullanımı ile dikkat çekiyor. Proje, köy halkının yaşam kalitesini artırırken, aynı zamanda bölgenin su sorununu da kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş oldu.

 

HABER SEVDA BALKAYA

 

Resmi İlanlar