MUŞ Haber Girişi : 19 Haziran 2023 19:12

Vali Gündüzöz’den Başkan Asya’ya ziyaret

 Vali Gündüzöz’den Başkan Asya’ya ziyaret

Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret ederek, kentte devam eden çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

 

Vali Doç. Dr. Gündüzöz’ü karşılayan Başkan Asya, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentte uyumlu bir çalışma sistemi içerisinde halka hizmet ettiklerini ifade etti.

 

Kentin birçok noktasında devam eden asfaltlama, yol yapım, kanalizasyon, içme suyu, park bahçe ve üst yapı çalışmalarının koordineli bir şekilde devam ettiğini kaydeden Başkan Asya, sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem verdiklerini belirtti. Vatandaşların daha kaliteli yaşam sürdürebilmeleri için 7/24 çalıştıklarını anlatan Başkan Asya, “buradaki en temel hizmetlerimizden biri de sosyal belediyeciliktir.

Bizler Muş Belediyesi olarak vatandaşımızı son derece önemsiyoruz. Belediye çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarımıza sosyal projeler de hazırlayarak, eğlenceli vakit geçirmeleri için birçok zaman konser türü etkinlikler düzenlemeye özen gösteriyoruz.

 

En temel sorunlarımızdan olan su sorununu da inşallah kısa bir süre sonra çözüme kavuşturarak uzun bir süre su konusunu gündemimizden çıkarmış olacağız. Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlarımızın yeni oluşturduğumuz parklarımızda zaman geçirdiklerini görmek, onların mutluluklarına tanık olmak bizlere çalışma hayatımızda güç katıyor.

Ekip olarak Muş için çalışmaya ve projeler üretmeye devam edeceğiz. Her şey daha yaşanabilir bir Muş için” dedi.

Resmi İlanlar