MUŞ Haber Girişi : 16 Aralık 2023 13:34

Vali Çakır, Muş’ta Tüm Ezberleri Bozdu, Halkın Gönlüne Taht Kurdu

Vali Çakır, Muş’ta Tüm Ezberleri Bozdu, Halkın Gönlüne Taht Kurdu
Muş’ta göreve geldiği günden bu yana her kesime dokunan Vali Avni Çakır, toplum içerisindeki davranış ve tutumuyla da dillerden düşmüyor.

ALPARSLAN DİYARI - Vali Avni Çakır, bu kez de cadde de tek başına yürürken vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Vali Çakır’ın tek başına gezdiği görüntü, özlenen bir tabloyu da beraberinde getirdi. Göreve başladığı günden bu yana gezmedik ilçe, belde, köy, mahalle bırakmayan Vali Çakır, dillerden düşmek bilmiyor. Hemen hemen her kahvede, her sokakta ve neredeyse her evde Muş Valisinin halkla olan sıcak diyaloğu konuşuluyor.

 

 

 

 

Sürekli halkla iç içe olan Vali Avni Çakır, Valilik binasından çıkarken tek başına yürümesi vatandaşlar tarafından görüntülendi. Vali Çakır’ın bu görüntüsü vatandaşlar tarafından da büyük taktir topladı. 

 

 

 

 

Muş Valisi Çakır, şehir merkezinde ve ilçelerinde verilen hizmetlerin en kaliteli şekilde sunulması, varsa ortaya çıkan aksaklıkların giderilmesi yolunda titiz bir çalışma yürütüyor. 

 

 

 

 

 

Vali Çakır, halkın sorunları çözebilmek, derdine derman olabilmek için gece gündüz heyecan ve şevkle çalışmaya, millete hizmet etmeye çalışıyor. Var gücü ile Muş’a hizmet eden Vali Çakır, Muş’ta gezilmedik yer bırakmıyor. Zaman zaman da tek başına yolda yürüyerek vatandaşla sohbet eden Vali Çakır’a, Muş halkı da büyük sevgi gösterisinde bulunuyor. 

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

 

Resmi İlanlar