GÜNDEM Haber Girişi : 14 Temmuz 2024 21:35

Vali Avni Çakır'ın "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" mesajı

Vali Avni Çakır'ın
Muş Valisi Avni Çakır 15 Temmuz mesajı yayımladı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valisi Avni Çakır,  15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. Yılında mesaj yayımladı.

 

 

 

VALİ AVİ ÇAKIR'IN 15 TEMMUZ MESAJI 

 


Türk Milleti olarak asırlar boyu geçmişten geleceğe gururla taşıdığımız değerlerimiz üzerine yazılan bir destan da 15 Temmuz gecesinde tarih sayfalarımıza işlenmiş, vatan-millet-devlet bir kez daha demokrasi savaşında galip gelmiştir.
 


Dün vatanımızın bağımsızlığı uğruna zaferden zafere koşarak, Çanakkale’den Türkiye’mize geçiş vermeyen milletimiz; bugün yine aynı kararlılıkla göğsünü siper ederek, beyhude darbecilere verdiği ders ile Türk milletinin asil ruhunu tüm dünyada şahlandırmıştır.
 


Tarih boyunca birçok darbeyi, hainlikleri bugün olduğu gibi güçlü karakteri, iradesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin asaleti ile aşan Türk milleti, 15 Temmuz gecesi de şehit kanlarıyla sulanan bu toprakları namertlere çiğnetmemiştir. Terör örgütü mensuplarının karşısında son derece sağlam bir duruş sergileyen milletimizi ve tüm Muş halkımızı tebrik ediyorum.
 


Vatanımızın her karış toprağında ayak izleri bulunan ecdadımızın emanetini geleceğe taşımak milletimizin, devletimizin şanı, şerefi ve hepimizin boynunun borcudur.
 


Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile meydanlara çıkan kahraman Türk Milletimizin kazandığı demokrasi zaferinin ilan edildiği 15 Temmuz gecesi vatanı, milleti uğruna mücadele ederek can veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, aziz milletimize sıhhat, afiyet ve huzurlu günler diliyorum."


BÜLTEN
MUŞ VALİLİĞİ 

Resmi İlanlar