GÜNDEM Haber Girişi : 17 Ağustos 2023 10:21

Uzman çavuşlar kadro taleplerini duyuruyor: Unutulmamak için mücadele ediyorlar

Uzman çavuşlar kadro taleplerini duyuruyor: Unutulmamak için mücadele ediyorlar
Uzman çavuşlar, kadro konusundaki gelişmeleri yakından takip ederek seslerini duyurmaya devam ediyor.

 

ALPARSLAN DİYARI-Yüzbinlerce uzman çavuş, uzun süredir bekledikleri kadro taleplerinin karşılanması için çaba gösteriyor.

 

Gerek sosyal medyada gerek meydanlara inerek kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmesi için ellerinden gelen mücadeleyi gösteren uzman çavuşlar hak ettikleri kadronun sağlanmasını istiyorlar.

 

UZMAN ÇAVUŞLAR UNUTULDU

 

Uzman çavuşlar, ülkenin çeşitli cephelerinde en önde mücadele eden ve vatan için canını ortaya koyan kahraman bireyler olarak, yalnızca hak ettikleri kadroya kavuşmak istediklerini vurguluyorlar. Taleplerinin cephelerdeki fedakarlıklarının bir sonucu olduğunu ve adil bir şekilde değerlendirilmesini beklediklerini dile getiriyorlar.

 

 

Sosyal medya üzerinden yetkililere seslenen uzman çavuşlar, 37 yıllık mücadelenin sonunda kadro haklarını almadan pes etmeyeceklerini belirtiyor. Kahraman uzman çavuşlar, ülkenin güvenliği için verdikleri büyük özveriyi hatırlatarak, verdikleri emeğin ve fedakarlığın karşılığını hak ettiğini ifade ediyorlar.

 

"SÖZLEŞMELİLERE KADRO VAR, UZMAN ÇAVUŞA NEDEN YOK?"

Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici uzman çavuşların düşünülmemesine çok üzüldüklerini belirterek önemli açıklamalarda bulundu.

 

Tilkici “Devletimizin emrinde, milletimizin hizmetinde gözümüzü kırpmadan can veriyoruz; elimizi, ayağımızı ve gözümüzü vatan topraklarına katıp kanımızı ayyıldızlı bayrağa renk veriyoruz” diyerek kadro konusunda uzman çavuşlarla ilgili çalışmanın acil bir şekilde yapılmasına dikkat çekti.

 

 

Tilkici açıklamasında “Devlete millete hizmetimiz taşeron işçiler, geçici işçiler, sözleşmeli memurlar, vekil imamlar kadar yok mu? Uzman çavuşların gözünüzde hak verdiğiniz statüler kadar değeri yok mu? Herkese kadro var Uzman Çavuşa yok mu?” sorularını sordu.

 

HABER MERKEZİ

Resmi İlanlar