SAĞLIK Haber Girişi : 25 Kasım 2023 15:56

Uyumadan önce çorabınızın içine soğan koyarsanız ne olur?

Uyumadan önce çorabınızın içine soğan koyarsanız ne olur?
Yatmadan önce ayaklarınızın altına koyacağınız soğanın birçok faydası olduğunu biliyor muydunuz?

ALPARSLAN DİYARI- Yatmadan önce sadece 1 dilim soğanın ayaklarınızın ve vücudunuzun üzerinde inanılmaz etkileri vardır. Siz de yatağa geçmeden önce çorabınızın içine koyacağınız soğanın faydalarını öğrenince neden bugüne kadar hiç yapmadım diyeceksiniz.

 

ÇORABIN İÇİNE SOĞAN KOYUP UYUMANIN FAYDALARI

 

Yatmadan önce ayağın altına soğan koymak, şifalı yöntemlerden biri olarak biliniyor. Özellikle soğuk kış aylarında ayak altına soğan koymak, yaşadığınız soğuk algınlığını en aza indirir. Öte yandan grip, nezle ve halsizlik gibi sorunları da en aza indirir.

 

 

Çorap içine soğan koymanın bilinen bir faydası ise şüphesiz, tüm vücudu baştan aşağıya yenilediğidir. Soğan, vücutta birikmiş tüm bakterileri ve mikropları emerek temizlenmesini sağlar. Kanın da temizlenmesinde önemli rol oynayan soğan aynı zamanda ayak kokusunu da giderir.

 

 

Soğan, doğal bir antibiyotik ve antibakteriyel olduğundan ayak mantarını da engeller. Hangi soğanı kullanmak istiyorsanız bir dilim kesin ve ayak parmaklarınızın altına iyice yerleştirin. Ardından çorabınızı giyip güzelce uyuyabilirsiniz.

 

 

HABER MERKEZİ

 

 

 

Resmi İlanlar