EĞİTİM Haber Girişi : 17 Şubat 2024 16:21

Ulus Koleji Muş’ta bursluluk sınavı yaptı: Çok sayıda öğrenci akın etti

Ulus Koleji Muş’ta bursluluk sınavı yaptı: Çok sayıda öğrenci akın etti
Muş’ta Ulus Koleji tarafından düzenlenen bursluluk sınavına yaklaşık bin öğrenci başvurdu. İki gün iki oturum olarak yapılacak bursluluk sınavı 7 oturumdan oluşuyor. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Ulus Koleji burslu okutacağı öğrenciler için bir sınav başlattı. Sınava yaklaşık bin öğrenci baş vurdu. 1000 katılımcının yoğun ilgisiyle gerçekleşiyor. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen sınavda, başarılı olan öğrencilere %10 ile %100 arasında burs imkanı sunulacak.

 

 

 

 

İLK 3 OTURUMUNU BUGÜN GERÇEKLEŞTİRDİ

 

 

Tecrübeli eğitim kadrosu ve kaliteli eğitim anlayışıyla bilinen Ulus Koleji, kaliteli eğitim almaya hak kazanacak öğrencilere destek olmak amacıyla tüm kademelerde düzenlediği bursluluk sınavının ilk 3 oturumunu bugün gerçekleştirdi. 

 

 

 

 

 

SON 4 OTURUMU İSE PAZAR GÜNÜ YAPILACAK

 

 

1000 öğrencinin katılımıyla yapılan bu oturumlar, öğrencilerin yeteneklerini sergileme ve burs imkanlarını değerlendirme fırsatı sundu. Sınavın son 4 oturumu ise pazar günü yapılacak. Ulus Koleji, eğitimde fırsat eşitliği ve nitelikli öğrenci yetiştirme konusundaki kararlılığını bursluluk sınavlarıyla bir kez daha gösteriyor.

 

 

 

 

 

AMAÇ: EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİNE KATKIDA BULUNMAK

 

 

Ulus Koleji Kurucu Yöneticisi Muhammed Asım Keskin, 1000 kişinin katıldığı ve %10 ile %100 arasında burs verileceği Ulus Koleji bursluluk sınavı hakkında şu açıklamayı yaptı:

 

 


"Ulus Koleji olarak düzenlediğimiz bursluluk sınavına 1000 öğrencimizin katılımı bizleri son derece memnun etti. Bu sınav, geleceğin liderlerini belirlemede önemli bir adımdır. Öğrencilerimizin yeteneklerini ve potansiyellerini keşfetmelerine olanak sağlamak adına düzenlediğimiz bu sınavla birlikte, başarılı olan öğrencilere %10 ile %100 arasında burs imkanı sunuyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğine katkıda bulunarak, her öğrencinin en iyi eğitimi alabilmesini amaçlıyoruz. Katılım gösteren tüm öğrencilere başarılar diliyorum."

 

 

“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar