MALAZGİRT Haber Girişi : 23 Temmuz 2024 14:24

Türkiye Malazgirtli Esed’i konuşuyor: Gündeme oturdu!

Türkiye Malazgirtli Esed’i konuşuyor: Gündeme oturdu!
Malazgirt’te yaşayan 13 yaşındaki Eset Yıldırım, babasına ait Elmakaya Çay Evi'nde yaz tatilini geçirirken çekilen görüntüleriyle bir anda sosyal medyada fenomen oldu.

 

ALPARSLAN DİYARI- Eset, çay servisi sonrası 15 Temmuz Parkı'nda top oynayan çocukları izlerken çekilen görüntüleri, Facebook'taki sosyal medya hesabı DOĞUMEDYA13'te yayınlanınca büyük ilgi topladı. Kısa sürede binlerce görüntüleme ve beğeni alan video, Eset Yıldırım'ı ülkenin gündemine taşıdı.

 

 

Görüntülerde, çay servisi sonrası bir köşeye oturmuş ve büyük bir dikkatle parkta oynayan çocukları izleyen Eset’ın sevimliliği ve doğallığı, izleyenlerin kalbini fethetti. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Eset, aldığı ilgiden dolayı hayli memnun.

 

Küçük yaşına rağmen büyük bir olgunlukla çay servisi yapan Eset Yıldırım, “Bu kadar ilgi göreceğimi hiç düşünmemiştim. Herkese çok teşekkür ederim” diyerek duygularını dile getirdi.

 

Elmakaya Çay Evi’nin sahibi olan babası Ramazan Yıldırım ise, “Oğlumun bu kadar sevileceğini tahmin etmezdim. Onunla gurur duyuyorum.” dedi.

 

ÖZEL HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.