MUŞ Haber Girişi : 16 Ağustos 2023 10:59

Türk Telekom Muş’ta personel alacak! İşte başvuru şartları ve detaylar!

Türk Telekom Muş’ta personel alacak! İşte başvuru şartları ve detaylar!
Türk Telekom yeni iş alımını duyurdu. Kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 5 farklı branştan yüksek maaş ile aralarında Muş’un da yer aldığı 32 ilde personel alımı yapılacak.

ALPARSLAN DİYARI- Türk Telekom aralarında Muş’un da yer aldığı 32 şehre istihdam etmek üzere eleman alım ilanları yayınladı. Yayımlanan olan ilana göre, Türk Telekom bünyesinde istihdam edilmek üzere evden ve ofisten çalışma koşullarını karşılayabilecek personel alımı yapılacak. Deneyimli ve deneyimsiz olmak üzere yapılacak olan bu alımlar için tam zamanlı olarak istihdam sağlanacaktır.

 

Personel alımı yapılacak iller şöyle: “Adıyaman, Afyon, Ağrı, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bitlis, Burdur, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Hakkari, Isparta, İzmir, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Uşak, Van, Batman, Şırnak, Yalova.”

 

TÜRK TELEKOM BAŞVURU ŞARTLARI

 

Mağaza müdürü alımı: Ekip çalışmasına yatkınlık gösterebilecek ve liderlik vasfı yüksek olan en az bir yıl tecrübe sahibi olan adaylardan alım yapılacaktır. Bu kadro için en az lise mezunu olmanız gerekmektedir. Teknoloji alanında kariyer planı bulunan ve müşteri odaklı çalışabilen adaylardan alım yapılacaktır.

 

Mağaza satış elemanı alımı: Bölüm şartı aranmaksızın lisans mezunu adaylardan alım gerçekleşecektir. Telekomünikasyon alanında en az bir yıl deneyim kazanmış olmanız ve müşteri odaklı çalışmanız istenmektedir. Teknolojiyle ilgili gelişime açık ve rahat iletişim kurabilen adaylardan alım gerçekleşecektir.

 

Büro memuru alımı: Bu ilan için yalnızca engelli personel alımı yapılacaktır. Bu neden ile yasa gereği Türkiye İş Kurumuna kayıtlı %40 engelli belgenizin olması istenmektedir. En az 3 yıl mesleki deneyimi olan ve üniversitelerin lisans düzeyinde örgün eğitim almış olan adaylardan alım yapılacaktır. İlan tarihi itibariyle 35 yaşını aşmamış olmanız ve ikamet adresinizin İstanbul elinde bulunması gerekmektedir.

 

Erişim teknikeri alımı: Mavi yaka pozisyon seviyesinde istihdam edilmek üzere engelli tekniker alımı yapılacaktır. Yine İŞKUR'a kayıtlı olmanız ve en az yüzde 40 engelli derecesine sahip olmanız gerekmektedir. Sorumluluk bilinci yüksek B sınıfı ehliyete sahip ve aktif olarak araç kullanabilen adaylardan alım yapılacaktır. Önlisans düzeyinde elektrik, elektronik, bilgisayar, elektronik, telekomünikasyon ve haberleşme ile ilgili bölümlerden mezun olmuş olmanız gerekmektedir. Tecrübeli ve tecrübesiz adaylardan başvurular kabul edilecektir.

 

(HABER MERKEZİ)

Resmi İlanlar