MALAZGİRT Haber Girişi : 17 Ekim 2022 10:46

TÜMBULSEVDER Derneği Başkanı Turan’dan Başkan Altın’a ziyaret

TÜMBULSEVDER Derneği Başkanı Turan’dan Başkan Altın’a ziyaret

TÜMBULSEVDER Derneği Başkanı Turan’dan Başkan Altın’a ziyaret

Türkiye Bulanıklılar Eğitim Kültür ve Sevgi Derneği (TÜMBULSEVDER) Derneği Kurucu Genel Başkanı Selahattin Turan, Muş’un Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın’ı makamında ziyaret etti.

Aslen Muş Bulanıklı olan TÜMBULSEVDER Derneği Kurucu Genel Başkanı Selahattin Turan, Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın’ı makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, plaket hediye etti.

Tüm Türkiye’deki ve Muşlu iş adamları ve Dernek Başkanları Malazgirt ilçesini geleceğe taşımak için birlik beraberlik içinde çalışılması gerektiği belirten Belediye Başkanı Cengiz Altın, " TÜMBULSEVDER Derneği Kurucu Genel Başkanı Selahattin Turan başkanımızın ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Yıllardır özlem duyduğumuz dernekler ve sivil toplum kuruluşları bunlar. İlçemiz tarihi bir ilçedir. Siz değerli başkanlarımızdan tek beklentimiz gelip ilçemizde sosyal sorumluk projeleri ile farkındalık oluşturmak. Bizler belediye olarak siz değerli dernek başkanlarımıza her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

TÜMBULSEVDER Derneği Kurucu Genel Başkanı Selahattin Turan ise, Belediye Başkanı Cengiz Altın’a gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Turan, “Malazgirt Belediye Başkanımız Cengiz Altın’ı makamında ziyaret etmek istedik. Muşlu dernek başkanı olarak ilçemize neler yapabiliriz, nasıl sosyal sorumluluk projeleri yapabilirizin istişaresini yaptık. Başkanımızın Malazgirt’in geleceği için çok güzel plan ve projeleri var. Bizlerde üzerimize düşen tüm görevleri yapmaya hazırız. Başkanımıza canı gönülden başarılar diliyorum.” dedi.

Resmi İlanlar