YAŞAM Haber Girişi : 16 Ekim 2024 13:18

Trafik ışıkları geliyor: Güvenlik artıyor! Malazgirt’te kazalar bitiyor

Trafik ışıkları geliyor: Güvenlik artıyor! Malazgirt’te kazalar bitiyor
İlçemizin trafik güvenliğini artırmak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, Malazgirt'e yeni trafik ışıkları kurulması için harekete geçildi.

ALPARSLAN DİYARI- İlçede uzun süredir ihtiyaç duyulan trafik ışıklarının kurulması yönündeki gerek vatandaşların girişimleri, gerekse de Eski DEVA Partisi Malazgirt İlçe Başkanı Öner Ergün'ün yoğun çabaları sonucunda olumlu sonuçlar vermeye başladı.

 

Yapılan görüşmeler ve yetkililerle sürdürülen temaslar neticesinde, trafik ışıklarının kurulumu öne alındı ve kısa süre içinde hizmete gireceği bildirildi.

 

Özellikle yoğun trafiğin yaşandığı bölgelerde kurulacak olan trafik ışıkları, hem yayaların hem de sürücülerin güvenliğini sağlamak adına önemli bir adım olacak.

 

Malazgirt’te trafik ışıklarının kurulması için vatandaşların istediği noktalar belli oldu.

 

Çakarlar Petrol Kavşağı

Hastane Yolu Kavşağı

İlçe Tarım Kavşağı

Askerlik Şubesi Kavşağı

Jandarma-TEDAŞ Yolu Kavşağı

Eski Emniyet Meydanı Kavşağı

Eski Cezaevi Yolu Kavşağı

Eski Malazgirt-Patnos Yolu Kavşağı

 

 

Öner Ergün’den Teşekkür Mesajı

 

 

Eski DEVA Partisi Malazgirt İlçe Başkanı Öner Ergün sosyal medya hesaplarında , trafik ışıklarının kurulması yönündeki süreçte emeği geçen tüm yetkililere bir teşekkür mesajı yayınladı. Ergün, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“İlçemizde uzun süredir ihtiyaç duyulan trafik ışıklarının kurulması yönündeki talebimizin hızla karşılanmasın için girişimlerde bulunan başta Muş Valimiz Sayın Avni Çakır’a, Malazgirt Kaymakamımız Sayın Göksu Bayram’a ve Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum. Trafik güvenliğini artıracak bu önemli adım, Malazgirt halkının hayatını kolaylaştıracak ve daha güvenli bir ulaşım ortamı sağlayacaktır. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.”

 

Malazgirt halkı da bu önemli gelişmeyi sevinçle karşılarken, ilçe trafiğinin daha düzenli ve güvenli hale geleceği konusunda umutlarını dile getirdi. Trafik ışıklarının en kısa sürede faaliyete geçmesi bekleniyor.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar