MALAZGİRT Haber Girişi : 27 Ekim 2022 10:10

Toros Tarım ürünleri bayisi Malazgirt’te açıldı

Toros Tarım ürünleri bayisi Malazgirt’te açıldı
Toros Tarım ürünleri bayisi Malazgirt’te açıldı

Toros Tarım ürünleri bayisi Malazgirt’te açıldı

Malazgirt’te tarım üreticileri için Emek Tarım bünyesinde ‘Toros Tarım’ ürünleri bayiliği açıldı.

Yıllardır ilçede tarımsal tohum ve gübre ürünleri satan Emek Tarım Malazgirt ilçede bir ilke imza atarak Toros Tarım ürünlerinden oluşan tohumluk buğday ve her çeşit arpa ve buğday gübre çeşitlerinin yoğunlukta olduğu bayiliğini açtı.

Bulanık Caddesi üzerinde olan Şok market karşısında Emek Tarım bünyesinde açılan Toros Tarım her türlü arpa ve buğday gübrelerini bulmak mümkün.

 Emek Tarım yetkilisi Celal Öztürk çiftçilere en iyi hizmeti sunmak için en iyi ve en kaliteli ürünleri sattıklarını dile getirdi.

Öztürk, "İlçemizin en büyük gelir kaynağı tarım ve hayvancılık. Emek Tarım olarak ilçemize en iyği ve en kaliteli gübreleri getirip satmak için Toros tarım bayiliğini açtık. Getirdiğimiz bu gübreler sayesinde arpa ve buğdaylarımızı sorunsuz şekilde büyütebilirsiniz. Çiftçilerimizin en çok tercih ettiği gübrelerin başında Toros gübre gelmektedir. Bizde bu gübrelerin bayiliği alıp getirerek halkımıza sunuyoruz. Kesinlikle iş yerimizde kalitesiz ürün bulundurmuyoruz. Bu getirdiğimiz gübrelerle ilçedeki çiftçilerimiz daha iyi ve bereketli ürünler üretebilecek.” dedi.

Geçimleri tarım ve hayvancılıkla yapan vatandaş ise, “Yıllardır Emek tarım sayesinde kaliteli yem ve gübre bulabiliyoruz. İş yerinde bizlerin en çok tercih ettiği gübreler ve tohumları satıyorlar. Bu bizleri hayli memnun ediyor.” ifadelerini kullandılar

Resmi İlanlar