MUŞ Haber Girişi : 15 Ekim 2024 17:58

Toplu, Muş Gazeteciler Birliğine katıldı

Toplu, Muş Gazeteciler Birliğine katıldı
Muş’un önemli gazetecilerinden Şark Telgraf gazetesi eski sahibi, Şark Haber Gazetesi ortağı Fatih Toplu, Muş Gazeteciler Birliğine üye oldu. 

ALPARSLAN DİYARI- Kurulduğu günden bu yana toplumun her kesiminden ziyaretler alan Muş Gazeteciler Birliği üye sayısını da her geçen gün arttırıyor. Muş’ta gazetecilik faaliyetinde bulunan birçok gazeteciyi bünyesinde bulunduran Muş Gazeteciler Birliğine deneyimli gazeteci, Fatih Toplu da üye oldu. Muş’ta ilk kurulan Şark Telgraf Gazetesinin sahipleri arasında yer alan Fatih Toplu, faal olarak basılan Şark Haber Gazetesinin de sahipleri arasında yer alıyor. 

 

 

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM 

 


Muş Gazeteciler Birliğini ziyaret ederek Başkan Tuncay Çanga ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Toplu, derneğe üye oldu. Yeni oluşumun memlekete önemli katkıları olacağına dikkat çeken Toplu, “öncelikle sizleri tebrik ediyorum, memleketimiz adına çok önemli bir eksikliği giderdiniz. Yazacağınız haberler, eleştiriler memleketimize olumlu anlamda büyük katkılar sağlayacak. Tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyor, her zaman yanınızda olduğumu ifade etmek istiyorum.” diye konuştu. 

 

 

 


Toplu’ya, Diyar Paris Otel İşletmecisi Serdal Özüpak, Genç gazeteci Emre Toplu, Zafer Aytulun ve Ekrem Bozkurt eşlik etti.


SAMİ DEMİR
 

Resmi İlanlar