SPOR Haber Girişi : 28 Eylül 2024 16:03

Timsah arena yine kapalı gişe! Bursaspor ve Muşspor taraftarları tarih yazacak

Timsah arena yine kapalı gişe! Bursaspor ve Muşspor taraftarları tarih yazacak
Bursaspor, bu sezonki ikinci iç saha maçında bir kez daha taraftarlarının yoğun ilgisiyle "kapalı gişe" oynayacak.

ALPARSLAN DİYARI- Pazar akşamı saat 19.00’da Muşspor’la karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekibin tüm biletlerinin satışa çıktığı ilk günde tükendiği kulüp tarafından duyuruldu.

 

 

Bursaspor'un, Tokat Belediye Plevnespor’a karşı oynadığı ilk iç saha maçında 41 bin 300 taraftarla "3. Lig seyirci rekoru" kırılmıştı. Timsah Arena’da yeni bir rekorun daha kırılması bekleniyor! 43 bin 361 kapasiteli 100. Yıl Atatürk Stadı'nda, Muşspor taraftarlarının da yer alacağı karşılaşmada hem "Timsah Arena seyirci rekoru" hem de "3. Lig seyirci rekoru" yeniden tarihe geçecek.

 

TARAFTAR DESTEĞİYLE YENİ BİR ZAFER

 

Bursaspor, sahasında oynayacağı bu kritik maçta bir kez daha taraftarının gücünü arkasına alacak. Muşspor ise büyük bir motivasyonla Bursaspor'a karşı Türkiye şampiyonuna yakışır bir mücadele sergilemeye hazırlanıyor.

 

Bu tarihi karşılaşma, sadece yeşil-beyazlı taraftarlar için değil, Muşspor camiası için de unutulmaz bir anı olacak. Timsah Arena’nın tribünleri dolarken, Muşspor taraftarları da misafir tribününden takımlarına büyük destek verecek.

 

ÇİFTE REKOR: TİMSAH ARENA VE 3. LİG SEYİRCİ REKORU

 

Her iki takımın taraftarlarının da bu karşılaşmaya büyük ilgi göstermesi, Timsah Arena’nın dolup taşacağını gösteriyor. Maç günü bir kez daha "kapalı gişe" oynanacak bu önemli karşılaşmada, Türkiye futbol tarihinde yeni bir sayfa açılması bekleniyor.

 

Bursaspor’un coşkulu taraftarı ve Muşspor’un inançlı futbolcuları, pazar akşamı yeşil sahada nefesleri kesecek bir mücadeleye imza atacak.

 

HABER MERKEZİ

Resmi İlanlar