MUŞ Haber Girişi : 26 Eylül 2024 01:25

TESK Genel Başkan Vekili Mehmet Burhan Aksak’tan taziye mesajı!

TESK Genel Başkan Vekili Mehmet Burhan Aksak’tan taziye mesajı!
TESK Genel Başkan Vekili Mehmet Burhan Aksak, vefat eden Orhan Demirtürkoğlu için taziye mesajı yayımladı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş'ta 35 yılı aşkın  Muş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı yapan ve kentin sevilen simalarından Orhan Demirtürkoğlu, kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Vekili Muş Hasköylü Mehmet Burhan Aksak, Demirtürkoğlu için taziye mesajı yayımladı.

 

Aksak mesajında, “35 yılı aşkın süredir Muş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevini büyük bir özveriyle yürüten, memleketimizin en üstün değerlerinden, merhum Orhan Demirtürkoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.

 

 

Merhum değerimiz Orhan Demirtürkoğlu, sadece Muş’un değil, tüm Türkiye esnafının saygı duyduğu, güvendiği ve sevdiği bir insandı. Uzun yıllar boyunca esnafımızın hakları için mücadele etti, sektörümüzün gelişmesi için büyük çaba sarf etti. Onun sayesinde Muş esnafı daha güçlü ve daha birlik beraber içinde oldu.

 

Bu acı kayıpla birlikte büyük bir değer kaybettik. Merhum kardeşim Orhan Demirtürkoğlu  engin tecrübesi, bilgeliği ve sıcakkanlılığı hepimizde derin izler bırakacaktır. Mekanı cennet, makamı âli olsun.

 

Taziye ziyaretlerimizde bulunan Siyaset ve Bürokrasi kanadındaki büyüklerimizin yanı sıra acımızı paylaşan acımıza ortak olan yanımızda yer alan bizleri arayarak başsağlığı dileklerini ileten tüm dostlarımızdan Allah razı olsun. Gönüllerimizdeki yerinin dolması imkansız olan  merhum değerimizin ailesi başta olmak üzere, tüm Muşlu hemşehrilerimize ve esnafımıza başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin.” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Alparslandiyari.com

 

 

Resmi İlanlar