GÜNDEM Haber Girişi : 30 Ocak 2023 13:44

TEŞEKKÜRLER MALAZGİRT  

TEŞEKKÜRLER MALAZGİRT  

TEŞEKKÜRLER MALAZGİRT  

Malazgirt Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Mehmet Tozyılmaz, teşekkür mesajı yayınladı. 

Tozyılmaz yayınladığı teşekkür mesajında; "Sevgili üyelerimiz ve değerli Esnaf dostlarım.  

Beni ve ekibimi bu kutsal ve ulvi göreve layık gördüğünüz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı, bir hizmet müsabakasıydı. Bu bayrağı bana tekrar emanet ederek gururların en büyüğünü yaşattınız. Bu bağlamda Kooperatifimizin kongresine katılıp bu göreve lâyık gördükleri için teşekkür ederim. Bu anlayışla dört yıllık çalışma dönemimiz içerisinde ilginizi, desteğinizi, eleştiri, görüş ve önerilerinizi ve yol arkadaşlığınızı yönetim kurulumuzdan eksik etmeyeceğinize ve Malazgirt’imize yakışacak bir kooperatif haline getirip, yeni projelerle hem esnaflarımıza hem de bölgenin kalkınması ve gelişmesi yönünde çalışmalarımız devam edecektir. Bu vesileyle bir kez daha kooperatifimize kayıtlı tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. 

Bu seçiminde yarıştığımız Necdet Köker kardeşim ile ekibine de çok teşekkür ediyorum. 

Malazgirt Otelinde yapılan seçimlerde rekor bir katılım ile 488 oy kullanıldı. Ben ve ekibim bu 488 kişiye oy versin vermesin tek tek teşekkür ederiz. Malazgirt esnafına gereken bütün desteklerden faydalandırmak için elimizden geldiği kadar çalışmaya devam edeceğiz. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi. 

 

 

Resmi İlanlar