GÜNDEM Haber Girişi : 17 Ekim 2024 00:07

Terörle Mücadele Derneğinden Emniyet Müdürü Karaman'a ziyaret

Terörle Mücadele Derneğinden Emniyet Müdürü Karaman'a ziyaret
Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları Derneği Muş Şubesi ile Şehit ve Gazi aileleri, Muş’ta anlamlı bir ziyarete imza attı. Muş İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman’ı eden heyet, başarı dileklerinde bulundu.

ALPARSLAN DİYARI- Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları Derneği Muş Şubesi ile Şehit ve Gazi aileleri İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman’ı ziyaret etti.

 

Ziyarette Şehit ve Gazi ailelerine göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü ailelerinden İl emniyet müdürü Serkan Karaman’ı teşekkür eden şube başkanı Gökmen Taylan Emniyet Müdürü Serkan Karaman'a ilde sağlanan asayiş ve güvenlik konusundaki hassasiyetlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

 

 

Ziyaretçi heyet buradan daha sonra Aile sosyal hizmetler il müdürü Ahmet Kırtay’a yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

Şehit ve Gazi ailelerine göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü kendilerine teşekkür eden şube başkanı Gökmen Taylan, “İl geneli ziyaretlerimiz devam edecektir. İlimizdeki güvenliğin sağlanması ve gelişiminde öncü kamu kurum ve kuruluşlarının yanında yer alacak çalışmaları konusunda üzerimize düşeni yerine getirmekten mutluluk duyacağız” dedi.

 

Haber Merkezi

Resmi İlanlar