MUŞ Haber Girişi : 27 Ağustos 2023 16:23

Telefonunuza 200 TL'lik Aksesuar Alın Araba Kazanma Şansı Yakalayın

Telefonunuza 200 TL'lik Aksesuar Alın Araba Kazanma Şansı Yakalayın
Tek İletişim instagram hesabı Üzerinden kampanyasını duyurdu. Şarj aleti alanlara araba, kazanma şansı sunulacak. Üstelik şarj makinası sadece 200 TL. İşte kampanya ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

ALPARSLAN DİYARI- Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan kötü etkilenen vatandaşlar Bizim tarafımızdan sunulan bu tarz kampanyaları yakından takip ediyor.

 

 

Bizde Haber Kapınız Alparslan Diyarı olarak sizler için kampanyaları yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki kampanyanın detayları nelerdir?

 

İşte detaylar...

 

 

 

 

Şarj makinası alan herkese 1 adet çekiliş hakkı sunulmaktadır. Kaç adet alırsanız o kadar çekiliş koduna sahip olursunuz.

 


Çekilişte sunulan ürünler ise şu şekilde;

 

İphone Şarj 200 TL
Samsung Şarj 200 TL
Xiaomi Şarj 200 TL 
Diğer Markalar için 200 TL

 

Bu yukarıdaki ürünlerden aldığınız da sisteme yapılacak kayıttaki kodlar ile çekilişi kazanma hakkına sahip olacaksınız. Tüm çekiliş detaylarını tekiletisim.me instagram sayfası üzerinden merak ettiğiniz soruların yanıtı bulabilirsiniz.

 

Haber: Kader Akçil

 

 

 

 

Resmi İlanlar