YAŞAM Haber Girişi : 28 Temmuz 2024 10:08

Teknik Direktör Yavuz İncedal: Muşspor'un müthiş taraftar kitlesi var

Teknik Direktör Yavuz İncedal: Muşspor'un müthiş taraftar kitlesi var
Muşspor’un teknik direktörü Yavuz İncedal, Muşlu sporseverlerle bir araya geldiği toplantıda, takımın geleceği ve hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- İncedal, Muşspor’un müthiş bir taraftar kitlesine sahip olduğunu belirterek, takımın başarısında taraftarın, yönetimin, futbolcuların ve teknik heyetin birlikteliğinin önemine vurgu yaptı.

 

 

BAŞARILI OLMAMAK İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK

 

İncedal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Muşspor taraftarlarının, Yönetim Kurulunun ve Muş’un ne istediğini biliyorum. Her zaman zirveye oynamak, bu yıl güçlü bir gruptayız ama biz de zirveyi düşünen, zirvede olmak isteyen bir takımız. Ben burada bir başarının parçası olarak anılmak istiyorum. Buraya katkı sunmak istiyorum. Bu yörelerde çok antrenörlük yaptım, futbolculuk yaptım. Muş, gerçekten Türkiye’nin sempatiyle bakılan bir yeri, müthiş bir taraftar kitlesi var. Böyle bir kente hizmet edeceğimden dolayı mutluyum. Güzel bir bütünleşme olursa, taraftarıyla, yönetimiyle, futbolcusuyla, teknik heyetiyle başarılı olmamak için hiçbir neden yok.”

 

 

ZİRVE HEDEFİ VE KAMP PROGRAMI

 

Muşspor’un her zaman zirveye oynayan bir takım olacağını belirten İncedal, sezon öncesi kamp programıyla ilgili de bilgi verdi. İncedal, 10 gün boyunca kendi tesislerinde çalışacaklarını, ardından 2 günlük izinin ardından Kocaeli Kartepe’de 12 günlük bir kamp programı yapacaklarını söyledi. Bu kamplarda takımın fiziksel ve taktiksel hazırlıklarını tamamlayacaklarını belirten İncedal, mevcut kadronun oldukça güçlü olduğunu ve ihtiyaç duyulması halinde yeni transferlerin de yapılabileceğini ifade etti.

 

 

BAŞKANA VE TARAFTARA TEŞEKKÜR

 

Başkan ve yönetim kurulunun desteklerinden dolayı teşekkür eden İncedal, şunları ekledi:

 

“Mevcut kadroda alınan transferlerin gerçekten bulunduğumuz ligde zaten bilinen, saygı duyulan isimler. İnşallah hep birlikte Muş’u hak ettiği yere getireceğiz. Özellikle bugün buraya gelen ve bizi coşkuyla karşılayan Muşspor taraftarlarına bir kez daha teşekkür ediyorum. Onlara layık olmak için çalışacağız.”

 

Muşspor’un geleceği ve takımın başarısı için yapılan bu açıklamalar, taraftarlar ve Muşlu sporseverler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Yavuz İncedal’ın liderliğinde Muşspor’un başarılı bir sezon geçirmesi ve hedeflerine ulaşması bekleniyor.

 

 

 

HABER: SEVDA BALKAYA

 

Resmi İlanlar