GÜNDEM Haber Girişi : 08 Ağustos 2023 00:12

TC kimlik numarası olan hemen baksın paranız var haberiniz yok

TC kimlik numarası olan hemen baksın paranız var haberiniz yok
e-Devlet'ten yeni hizmet! TC kimlik numarası olan hemen baksın paranız var haberiniz yok

ALPARSLAN DİYARI- TC kimlik numarası olan kişiler için e-Devlet'ten yeni hizmet geldi. Paranız birikti haberiniz yok benim yoktur demeyin hemen kontrol edin.

 

e-Devlet'ten yeni hizmet! TC kimlik numarası olan hemen baksın paranız var haberiniz yok - Milyonlarca kişiye son dakika e-Devlet'ten yeni hizmet duyurusu geldi. TC kimlik numarası olan kişilere uyarı yapılarak sorgulama yapmaları istendi.

 

Şahıs ödemeleri olarak anılan ödemeler pek çok kişiye düzenli olarak yapılmakta, pek çok kişi bu ödemelerden habersiz olduğu için ne yazık ki biriken paraları bir süre sonra ilgili kurumlara iade edilmektedir. Bu nedenle söz konusu sayfanın düzenli olarak ziyaret edilerek ödeme gelip gelmediği kontrol edilmelidir.

 

ŞAHIS ÖDEMELERİ NELERDİR?


Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından yapılan açıklamada "Sosyal Güvenlik Kurumunda cep telefonu kaydı olanlara bazı projeler kapsamında SMS ile ücretsiz bilgilendirme yapılmaktadır. SGK Cep Telefonu Bilgisi Beyan hizmetini kullanarak, Kurumun ücretsiz SMS hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız cep telefonunuzu kaydedebilirsiniz. Eğer kayıtlı cep telefonunuz varsa numaranızı güncelleyebilir veya silebilirsiniz" denilerek cep telefonu kaydı için izlenmesi gereken yöntemler açıkladı. Böylelikle e-Devlet üzerinden hesabınıza para aktarılması durumunda SMS ile bilgilendirme yapılacak.

 

e-DEVLET BİRİKMİŞ PARA SORGULAMA! SGK ŞAHIS ÖDEMELERİ UNUTULAN PARA NASIL ÇEKİLİR?

 

Şahıs ödemeleri için e-Devlet üzerinden sorgulama hizmeti sunmakta olup söz konusu ödemeler e-Devlet şahıs ödemeleri sorgulama ekranı üzerinden yapılabilmektedir. 

 

Bunun için BURAYI TIKLAYINIZ..TIKLAYINIZ

 

Haber Merkezi 

 

Resmi İlanlar