MUŞ Haber Girişi : 21 Mayıs 2024 09:05

TBB’nin Muş Meclis Üyeleri Belirlendi: Malazgirtli o isim Muş’u temsil edecek

TBB’nin Muş Meclis Üyeleri Belirlendi: Malazgirtli o isim Muş’u temsil edecek
Türkiye Belediyeler Birliği’nde (TBB) Muş’u temsil edecek olan meclis üyelerinin seçimi, Muş Belediyesi Eş Başkanları Tuba Sayılğan ve Sırrı Söylemez ’in başkanlığında yapıldı. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Belediyesi Eş Başkanları Tuba Sayılğan ve Sırrı Söylemez’in başkanlığında, Türkiye Belediyeler Birliği’nde (TBB) Muş’u temsil edecek meclis üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Muş Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen seçime; İlçe ve belde belediye başkanları ile meclis üyeleri katıldı. Muş Belediyesi Eş Başkanı Sırrı Söylemez ‘in doğal üyesi olduğu Türkiye Belediyeler Birliği’nin Muş meclis üyesi seçiminde; Varto Belediyesi Eş Başkanı Gıyasettin Aydemir, Bulanık Belediyesi Eş Başkanı Aryan Doğan ve Malazgirt Belediyesi DEM Parti Meclis Üyesi Emir Yurdakul asıl üyeliğe seçildi. Elmakaya Belde Belediyesi Eş Başkanı İsmail Dündar ile Muş Belediyesi DEM Parti Meclis Üyesi Ömer Bala ise yedek üyeliğe seçildi.

 

 

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

 

 

 

Gerçekleştirilen seçimlerin hayırlara vesile olmasını dileyen Muş Belediyesi Eş Başkanları, “Türkiye Belediyeler Birliği’nde şehrimizi en iyi şekilde temsil edecek olan meclis üyelerimizin seçilmesiyle birlikte, Muş’un sesi artık daha güçlü bir şekilde duyurulacaktır. Türkiye Belediyeler Birliği’nde Muş’un söz sahibi olması, şehrimizin kalkınması ve sorunlarının çözümü için önemli bir adımdır. Bu görevi layıkıyla yerine getirecek olan meclis üyelerimize güvenimiz tamdır. Muş’un daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, seçilen meclis üyelerimize yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” sözlerini kullandılar.

 

 

 

 

VEYSEL EŞİN
 

Resmi İlanlar