MALAZGİRT Haber Girişi : 06 Kasım 2023 14:26

TBB Malazgirt Belediyesi'ne cenaze aracı hibe etti

TBB Malazgirt Belediyesi'ne cenaze aracı hibe etti
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Malazgirt Belediyesi’ne son model Ford Transit marka tam donanımlı cenaze yıkama ve taşıma aracı hibe edildi.

ALPARSLAN DİYARI-Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Malazgirt Belediyesi’ne Ford Transit  marka tam donanımlı cenaze yıkama ve taşıma aracı hibe edildi. Türkiye Belediyeler Birliği’nden cenaze durumlarında kullanılmak üzere son model Ford Transit marka tam donanımlı cenaze aracını Malazgirt Belediyesi’ne hibe etti.

 

 

Hibe edilen araçlarla birlikte araç parkının ihtiyaçlar çerçevesinde genişletildiğini ifade eden Başkan Altın, “Hemşerilerimize daha iyi şartlarda hizmet sunmak amacı ile belediyemizin araç ve ekipman parkını her geçen gün biraz daha büyütmeye çalışıyoruz. TBB tarafından son model Ford Transit  marka tam donanımlı cenaze yıkama ve taşıma aracı belediyemiz Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün araç filosuna kattık. Bu aracın ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bu anlamda desteğini bizden esirgemeyen TBB Başkanı ve üyelerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 


HABER: İLHAN GÜVENİR
 

Resmi İlanlar