MUŞ Haber Girişi : 22 Temmuz 2023 11:37

Tarihi Murat Köprüsü’nde ‘Kafe 155’ Hizmete Girdi

Tarihi Murat Köprüsü’nde ‘Kafe 155’ Hizmete Girdi
Muş'ta devlet yatırımlarının artırılmasıyla hem kentin çehresi değişiyor, hem de kentin ekonomisinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Bu hedefler doğrultusunda merkeze 13 kilometre uzaklıktaki Selçuklu mimarisi ile ayakta duran Murat Köprüsü, macera parkurları, yürüyüş yolları, seyir terası, iskele inşası ile yeni bir siluete kavuştu.

Yeni siluetine kavuşan Tarihi Murat Köprüsü yanında Muş İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde ‘Kafe 155’ isimli sosyal tesisi hizmete girdi.

Muş Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımında, personelimizin moral - motivasyonunu arttırmak ve aileleri ile birlikte güzel zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla Murat Nehri Çevresi Tematik Rekreasyon Alanı içerisinde yapımı tamamlanan ‘Kafe 155’” isimli sosyal tesis, personelimizin hizmetine açılmıştır denildi.

 

Muş Valisine Teşekkür

Açıklamaların devamında şu ifadelere yer verildi:" Müdürlüğümüzce ihtiyaç duyulan bu tesisin açılmasında başta Sayın Valimiz Doç.Dr. İlker Gündüzöz olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız."

 

 

 

 

Haber: Emrullah Özbey

Resmi İlanlar