BULANIK Haber Girişi : 29 Ağustos 2024 15:17

Tarihi günün kahramanlarına anlamlı teşekkür: Bulanık İlçe Başkanı'ndan belge takdimi

Tarihi günün kahramanlarına anlamlı teşekkür: Bulanık İlçe Başkanı'ndan belge takdimi
Malazgirt Zaferi'nin 953. yıldönümü etkinliklerine katılım sağlayan kurum amirleri ve muhtarlar, Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Satçi tarafından anlamlı bir şekilde onurlandırıldı.
Tarihi günün kahramanlarına anlamlı teşekkür: Bulanık İlçe Başkanı'ndan belge takdimi

ALPARSLAN DİYARI- İlçe başkanı Mehmet Ali Saatçi, ilçe belde Belediye Başkanlarına, 20 Merkez, 55 köy muhtarı toplam 85 Muhtara ve ilçedeki kurumların amirlerine, Malazgirt Zaferi'ne olan katkıları ve katılımları dolayısıyla teşekkür belgesi verdi.

 

 

MALAZGİRT ZAFERİ'NE ANLAMLI KATILIM

 

Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi, bu tarihi günün önemine dikkat çekerek, etkinliklere katılımın, zaferin manevi değerini daha da pekiştirdiğini belirtti. İlçe başkanlığı tarafından verilen teşekkür belgeleri, bu katılımın ne kadar değerli olduğunun bir göstergesi olarak takdim edildi. Etkinliklerin sadece Malazgirt için değil, tüm Türkiye için büyük bir anlam taşıdığı vurgulandı.

 

 

85 MUHTAR VE KURUM AMİRLERİNE ONUR BELGESİ

 

Belde belediye başkanları, 85 köy muhtarı ile ilçedeki çeşitli kurumların amirleri, Malazgirt Zaferi'ne katılarak etkinliklere güç kattı. Bu katılım, yerel yönetimlerin ve kurumların tarih bilincine verdiği önemi de ortaya koydu. Başkan Saatçi, bu katılımı takdir ederek, her bir muhtar ve kurum amirine ayrı ayrı teşekkür belgelerini sundu.

 

 

İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

 

Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi, bu etkinliğin yalnızca bir kutlama olmadığını, aynı zamanda birlik ve beraberliğin pekiştiği bir gün olduğunu belirtti. Teşekkür belgelerinin takdimi sırasında yapılan konuşmalarda, bölgenin tarihi ve kültürel mirasının korunması ve gelecek nesillere aktarılması gerektiği vurgulandı.

 

 

İlçe başkanı Mehmet Ali Saatçi, katılımlarından dolayı muhtarlara ve kurum amirlerine teşekkür ederken, gelecek yıllarda da bu tür etkinliklere aynı coşku ve katılımla destek olunmasını temenni etti. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimi ve verilen teşekkür belgelerinin sunulmasıyla sona erdi.

 

 

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar