MUŞ Haber Girişi : 23 Temmuz 2024 12:38

Tanıtım ve tercih günleri başladı! Muş Alparslan Üniversitesi'nde geniş imkânlar sizi bekliyor

Tanıtım ve tercih günleri başladı! Muş Alparslan Üniversitesi'nde geniş imkânlar sizi bekliyor
Muş Alparslan Üniversitesi, 22-26 Temmuz tarihleri arasında İslami İlimler Fakültesi Fuaye Alanı'nda düzenlenen Tanıtım ve Tercih Günleri ile öğrenci adaylarını ağırlıyor.

ALPARSLAN DİYARI- Fakülte ve yüksekokulların temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenci adaylarına bilgi veriliyor. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Talat Körpınar, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Fen Edebiyat Fakültesi olarak 12 bölümümüz bulunmakta olup, şu anda 9 aktif bölümle eğitim vermekteyiz. Muş Alparslan Üniversitesi'ni tercih edecek öğrencilere sesleniyorum; burada kaliteli bir eğitim ve geniş imkânlar sizi bekliyor."

 

 

 

Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Esra Çıplak ise şu açıklamalarda bulundu: "Muş Alparslan Üniversitesi olarak akademik destek yanında öğrenci odaklı bir anlayışa sahibiz. Sosyal faaliyetler, öğrenci kulüpleri ve KARGEM gibi istihdam olanaklarını genişletici yönlendirmelerimizle öğrencilerimizi teşvik ediyoruz. Mezuniyet sonrası iletişimi de (Mezun Portalı Uygulamasıyla) devam ettiriyoruz."

 

 

Tanıtım ve Tercih Günleri, 26 Temmuz tarihine kadar İslami İlimler Fakültesi Fuaye Alanı'nda her gün 10.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

 

 

 

FOTOĞRAF: ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar